Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

czy mozna z 70kg dojsc do 50 do konca grudnia

Polecane posty

a ja dzisaj cos nie najlepiej sie czuje po tej glodowceale to dopiero jeden dzien zastanawiam sie czy nie przerwac bo strasznie mnie glowa boli a wieczorem imprezka;p chyba sobie cos skonsumuje lekkiego ah co za zycie;/ kurde za 2 tyg mam wazne spotkanie dlatego tak chcialm jeszcze szybko zrzucic ale cos moze bede jutro same owoce i warzywa jesc

wczorajszy dzien sie nie udał - pizza:/ dzis mialam takiego kaca dietowego:p że zjadłam tylko jabłko, 3 mandarynki i 3 ogórki konserwowe oraz sok i kawę. Teraz ide na basen .Potem umówiłam sie na bieganie:) Jak tam impreza sie udała ? Jak Forumianko głodówka trwa czy przerwalas?

musialam przerwac glodowka tak to jest bez dluzszego przygotowanie;/ nie sluchalam rad innych ze nie mozna tak z dnia na dzien przejsc wiec dostal;am za swoje wczoraj czulam sie poprostu fatalnie nie dosc ze mialam okropna migrene to na dodatek wymiotowalam a przeciez nic nie zjadalm na wadze jest 60kg i mam jeszcze 5 tygodni na zrzucenie reszty 10kg wiec nie bede juz wiecej ekperymentowala z glodowkami bo mam juz dosc 500kcal i mam nadzieje ze do sylwka wszystko zrzuce impreze bylas swietna ale ja za dobrze sie nie bawilam ze wzgledu na zle samopoczucie;/

Gość allymcbeal
Mozna wystarczy, ze przestaniesz ŻREĆ!!!!!!!!!!

Gość losica to ja
ty forumianka nei chcesz chyba zeby było to co kiedys...:( wiec nie przesadzaj z tymi dietami:) a ja sie odchudam nadal a na pize to mam taka ochote ze szok :) ale nie bee twarda i jej nie zjem...:) Madchen jak twoja waga moja 69 :):) hahahah :D nie wiem jak to sie stąło ze w dwa dni 4 kilo ale dla mnie to dobrze:)

nie bedzie tak jak kedys bo teraz juz wiem ze ne moge sie rzucac na jedzenie tylko cal czas mz i rd wiec wierze ze sie uda juz polowa za mna

siemanko dziewczyny!! nie miałam dojścia do internetu:) ja schudłam ładnie do 65, potem byłam chora i po 1.5tyg znowu 70:| do bani! ale dostałam od przyjaciółki opakowanie meridii 10 po niższej cenie. no i mam nadzieje że poleci, jeje. forumianka, 10kg juz za toba??? 10kg w miesiąc? hoho, świetnie! a ty madchen? jak waga:)? bo łosica 69 tak:)?

do dupy. zmarałam . jeny jestem beznadziejna. ale... nie moge sie doczekac az za kilka dni rzuce te głupie hormony do kata. wiem nie powinnam na nie zwalac- ale nawet jak nie jem nie chudne:( marrusian adrobisz, daj znac jak po meridii . a moge spytac tez jakie ceny sa w ogole meridii?

wiesz, ceny są naprawdę różne...ja kupiłam za 100 opakowanie na miesiac. ale meridia nie nalzezy do najtanszych. jednak mam nadzieje ze schudne na niej. echh wciaz jestem pod wrazeniem wyczyny forumianki. 10kg!! prosze prosze. madchen dasz rade:) to na bank przez te hormony;) odstawisz i bedzie super:)

acha, tak czytam wpisy kiedy mnie nie było:( ja też chce wasze gg bo widze że wy już sobie na gg piszecie:D może podam wam swoje co?:) 6587713 :)

Forumianko! ustalilysmy z dziewczynami ze przed swietami samymi robimy diete kapusciana:) dolaczysz do nas?:)

marrusia juz sie steskniłysmy za toba przynajmniej ja :) Ja wlasnie 69 :) ale to przez chorobe nie mam apetytu fajnie ze dałas nam swoje gg oczywiscie ze npisze do ciebie :) A ile ty bys chciała marrusia wazyc i słyszałam ze jakas dietka z madchen sie szykuje to ja sie dołaczam :)

dzięki ze napisałyście:D :) Ogólnie to tak:D planujemy kapuścianą na tyg przed świętami:) dzięki temu nie dopadnie nas świąteczne tycie no i to co zrzucimy na kapuście pozwoli nam utrzymać wagę po zjedzeniu tych wszystkich smacznych rzeczy na święta:) Więc chciałabym mieć 64 kg do świąt. Wiem, że chciałam 60 ale nie wiem czy dam rade bo podczas choroby trochę utyłam:(:( ale boje sie wejść na wagę! to chyba najbardziej stresująca rzecz dla mnie, serio...:(

witaj marrusia!!!!! gdzie sie kochana podziewalas tyle czasu juz o tobie prawie zapomnialam witaj spowrotem kqpusciana mowcie hmm mialam troszke inne plany ale pomysle bo slyszalam ze ladnie mozna schudnac a ja mam jeszcze nastepny miesiac i kolejne 10kg przede mna wiec musze dac rade chcialam jeszcze z ta glodowka poeksperymentowac tylko teraz z tygodniowym przygotowaniem tydzien na owocach i warzywach i pozniej glodowka tez najlepiej tydzien ale zobaczymy jak bede chud;a na owocowo warzywnej bo podobno na niej tez ladnie sie zrzuca kg moja kumpela w 3 tyg zrzucila 6 kg i to bez cwiczen wec mam jeszcze metlik w glowie napewno od jutra owocowo warzywna

prawie zapomniałaś? no eeej, wiesz co:P no ja na razie 2 dzień na meridii:) ej dziewczyny, ona jest rewelacyjna. w ogóle nie mam apetytu, tzn mam smak, odczuwam głód, ale teraz wreszcie ja kontroluje co jem a nie odwrotnie. mogę sobie zimno kalkulować co zjeść itd bo żaden apetyt mną nie kieruje, rozumiecie? w ogóle nie stanowi dla mnie problemu ograniczanie się. no ale coż, zobaczymy co dalej:) na meridii chcę być tylko 4 tyg no a potem zobaczymy...jeśli nie dojde na niej do 64 to kupuje drugie opakowanie, jeśli osiągnę 64 to przepasaje i przechodzę na coś innego:D może kapustka na dłużej?:)

nowy tydzien humor zrabany na maxa wkurzona zdesperwoana zrozpaczona rozgoryczon zniesmaczona itd wymieniac mglabym w nieskonczonsc nawet nic nie moge przelknac przez gardlo i wogole nie czuje glodu

znalezienie tego topiku naprawde graniczy z cudem , no ale co zrobić. Moze jakos sie zmobilizujemy przynajmniej podczas tej wspoklnej kopenhaskiej . U mnie ostatnio bylo nieciekawie. dzis stanełam na wage 83,8:/ no ale walcze od dziś dalej . Forumianko co sie dzieje:(? w ogóle dziewczyny gdzie sie podziewacie:P

własnie forumianko co z toba czemu smutna masz m,inke mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej :) dziewczyny jak macie jaki pomysł dla mojego faceta to dajcie :D odpada ksiazka bo nie przeczyta i plyta bo on wszystko sciaga z neta :) Odpadaja tez perfumy bo ma wieksza kolekkcje niz ja :) Bokserki to oklepany temat :) Wiec prezent tak do 100 zł:) jak macie jakis pomysł to piszcie...ja chora odiecie moge zapomniec szkoda musze sie wyleczyc jednak:)

Gość ja..............
ja schudlam 20 kg w miesiac. nabawilam sie anoreksji.......co pociagnelo za soba powazne konsekwencje........................teraz duzo bym dala azeby odwrocic czas.............................ODRADZAM TAKIEGO ODCHUDZANIA....................................TERAZ JAK PRZYTYJE ODCHUDZAM SIE Z GLOWA...........................i efekt jest na dluzej pozdrawiam 🌻

Gość do ja................
a jak słudłaś tyle ? jadłaś wogóle cos? pewnie cwiczyłąs jak szalona? , pytam zebym wiedziała czego NIE robić. Pozdraiwm i yczę powrotu do zdrowia :)

Gość do ja..........
wiesz chciałam zebyś opisała swój sposób bo wiele dziewczyn odzywia sie niezdrowo i sobie z tego nie zdjae sprawy a jak przeczyta co ty jadłaś to bedzie wiedziec czego nie robic i zeby nie doprowadzic sie do takiej choroby. Trzeba je uswiadamiać. Ina czej sie nie da.

no mowie wam laski nie mam juz sil=ł...nie chce byc ciagle spasła dziewcucha chce sie wbic w to cholerne 36/38...pierdole :((( nic nie jem...mam dosc patrze na siebie w lustro i widze poprostu suuumo:( mam poprostu dosc załamka ....determinacja na maksa...dosłownie musze byc chuda bo całe zycie jestem gruba...nie mam sil patrzec na siebie w lustro jestem brzydka ...okropna ...:( nie moge na siebie patrzec :( A jeszcze w nocy sniło mi sie ze jestem w ciazy i mialam taki okraglutki brzuszek i widziałam to glupie to uczucie kiedy budzi sie czlowiek rano i nie ma tego brzuszka z tym malenstwem pierwze takie uczucie nigdy nie mialam czegos takiego...ale naprawde glupie...az mi lezki polecaiały bo czulam to szczescie przez ten sen to male serduszko w brzuszku...ehhh ale wracajac do diety albo bee chuda albo przestane na zawsze zrec :( PARANBOJA Z TYM ODCHUDZANIEM !!! ale dam rade mam miesiac na zgubienie 6 kilo...a potem dalsza walka z 67 do 58 dosc poprostu dosc....

a to taki wierszyk z pewnego bloga... Co mówi lustro!! Wyglądsz dziś strasznie pewnie znów przytyłaś Nie mieścisz się w spodnie- nie zauważyłaś?? Musisz szybko schudnąć bo jesteś za tłusta znów za dużo zjadłaś- czy to nie rozpusta?? Masz za grube nogi- nie wstydzisz się tego?? przypominasz beczkę- zejdź z oblicza mego Poptrz na swój brzuszek i na swoje uda czy nie bedzie lepiej kiedy bedziesz chuda?? Zobacz na modelki- patrz jak wyglądają Masz być taka jak one- niech twe kości wystają Teraz nie ma szans byś była szczęśliwa Bo jesteś za gruba- i tak to już bywa Przestań wreszcie jeść zacznij dbać o ciało a wtedy zostaniesz- MODELKĄ-jakich mało

wiecie co mnie najbardziej wkurza w tym ze taka jestem ...nie sam fakt mojej grubej strony tlyko to ze wszyscy widza moja słabosc o ze jestem gruba...Nie mieszcze sie w swoja sukienke z wesela kolezanki...nie mieszcze sie w nic dosłownie w nic :( Jestem taka gruba wybieram najwieksze spodnei w sklepie i sa przy ciasne...poprostu wszystko a najbardziej boli kiedy mowie do mojego mezczyzny JESTEM ZA GRUBA CO ...a on na to przestan kocham cie taka jaka jestes...czyli la mnie to tak jakby powiedział jestes gruba ale cie kocham a ja chce zeby on mnie kochal idealna a nie taka gruba noo:( mam dosc ...ide pobiegac...poprostu wszystko bym dala zeby byc tyko 10 kilo szczuplejsza doslownie wszystko...i jeszcze swieta moja grubbe ciotki siadaja przy stołach ja przy nich a one mowia no twoja mam siostra chuj wi kto jest chuda a ty jestes taka jak my gruba :( poprostu masakra ale w te swieta wszyscy beda mowic schudłas BO SCHUDNE :( :( TRzy tygodnie zero zarac i ciagle cwiczenia moj plan...wiem wiem jojo ale nie bedzie jojo boi juz nigdy nic nie pozre w takich ilosciach jak zre teraz :( noo wygadałam sie ;D

łosica! No ale beda mowic SCHUDŁAM bo schudniesz. to skad te smutne buzki?? ja dzis jade do lekarza odstawic leki , panicznie sie boje. obzeralam sie ostatnio - 85 waga dzis!!!!!!!!! nienawidze sobie! Nie ide nawet na sylwestra- wymiekam:(

madchen i jak wizyta u lekarza :) teraz bedzie ci łatwiej...ja mam dosc siebie wczoraj wymiotowałam nie wiem dlaczego czy przez antybiotyki czy przez to ze tyle zjadłam ....:/ a zjadłam duuuzo kilka kanapek a potem płatki z mlekiem...chyba przez to leko wymiotowałam dzisiaj czuje sie lzejsza pije tlyko wode zobaczymy ...cos jest nie tak z moim brzuchem znowu ...