Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek 198 6

Dziś ide na randke

Polecane posty

Gość krzysiek 198 6

Tak jak w temacie. Strasznie się boje bo dawno byłem na randkach. Najbardziej się boje aby nie zapadła ta głupia cisza. macie może pomysły na tematy rozmowy?? please

Gość krzysiek 198 6
??

Gość tuuuuja
Może pogadacie o wpływie wypraw krzyżowych na częstotliwość taktowania procesora zasilanego prądem trójfazowym ?

Gość krzysiek 198 6
dodam ze moja dziewczyna ma na imie Adam i chodzi na mecze pilkarskie,a ja na gimnastykę artystyczną ...czy znajdziemy wspólne tematy ? :)

Gość krzysiek 198 6
a myślisz że jestem naukowcem. Prosze o tematy na które można pogadać

Gość krzysiek 198 6
podszywy won!!!

Gość kiniaaaaaaa
tez mam zawsze z tym problem,ale jesli ta dziewczyna okaze sie smiala i wygadana to nie masz sie co martwic bo to ona bedzie prowadzic rozmowe.A jesli nie,to rozmawiaj z nia o wszystkimbyle nie o pogodzie.To co lubi,to co Ty lubisz,wasze zainteresowania,wakacje,filmy.Jest mnostwo tematow.Uwierz siebie i do przodu;-)powodzenia

Gość tuuuuja
:o głupi?

powodzenia, ja też nie byłam baaardzo dawno i w zeszłym tyg się wybrałam. cisza zapadała momentami ale to też ma swój urok.;)

Gość evaaaaaaaaa
Hej:)Nie przejmuj się tak - trochę więcej luzu, bo to nie egzamin, tylko spotkanie z sympatią. Ale, jeśli chodzi o tematy, to zawsze możesz jej powiedzieć, że pięknie wygląda. Nawet jeśli będziesz się powtarzać z tymi komplementami, to sie nic nie stanie:)Uwierz mi, sama jestem kobietą i bardzo mi pochlebia, gdy słyszę jakieś miłe słowo. Inne tematy, hmmm??, to np. Wasze zainteresowania, sport (nawet jeśli nie uprawiacie tych samych dyscyplin, może znajdziecie Waszą wspólną), filmy, itp... Na pewno sobie poradzisz;)Powodzenia

Gość krzysiek 198 6
w chwilach patriotycznego uniesienia wchodzę po pas w zbiornik z gnojówką w gospodarstwie rolnym naszego soltysa Leopolda Miauczura i donośnym głosem domagam się mokrych pocałunków od jego starszego syna Wacława :classic_cool:

Gość krzysiek 198 6
no dzięki ja już spadam bo za 20min mamy się spotkać.

Gość krzysiek 198 6
gdy promienie słońca zaczynają przegrywać z wszechogarniającym mrokiem nocy wychodzę cichutko na paluszkach z mojego domu ,kierując się w stronę najbliższego drzewa gdzie oddaję stolec i podcieram anusa poprzez bardzo intensywne pocieranie nim o korę drzewa :classic_cool: