Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Czy to jest powod do zerwania?

Polecane posty

Gość guzik_z_petelka

Przekoloryzowalam troche sprawe materialna swoja, nie wiem jak o tym powiedziec facetowi, boje sie ze mna zerwie choc z drugiej strony nie powinno go to interesowac, co zrobic ? :(

jak przekoloryzowalas? jesli to bedize powod do zerwania to tylko Twój zysk ze ucieknie jak ma takie priorytety:D

Gość guzik_z_petelka
powiedzialam ze moj ojciec jezdzi samochodem, a nie jezdzi...

Gość guzik_z_petelka
nikt sie nie wypowie ?

juz nawet nie bede pytac czemu tak powiedizałas, bo az sie boje odpowiedzi, ale mysle, ze jesli nie chcesz brnac dalej w kłamstwo to po prostu sie przyznaj,

Gość guzik_z_petelka
jestem glupia, wiem ale nie wiem jak to teraz odkrecic ...

Gość GracjaSpacja
Przyznaj sie. Jesli zwieje, to bedzie o nim swiadczyc w wiadomy sposob.

Gość guzik_z_petelka
ale nie wiem jak do tego nawiazac, tak zeby zrozumial... chcialam powiedziec : sluchaj, przekoloryzowalam pewna sprawe na samym poczatku, chociaz chyba to malo istotne, ale moj ojciec nie jezdzi ta Meganka, powiedzialam Ci tak bo mial taki zamiar, ale zrezygnowal bo powiedzial ze nie bedzie wozic mojej matki(to akurat prawda bo nie zyja ze soba dobrze) i nie zdecydowal sie w koncu na ten woz :/ no ale nie wiem czy tak krecic...

przyznaj sie, nie pękaj, szkoła życia, nabroiłam ale sie przyznaje...bez bicia :)

Gość guzik_z_petelka
sek w tym ze ja juz pare razy nabroilam ogolnie jestem postrzelona osoba, ale nigdy nie oklamalam, to jest jedyne co przekoloryzowalam :/

Gość GracjaSpacja
Dlugo sie znacie?

Gość guzik_z_petelka
od lipca

w jaki sposob ukryjesz to, ze twoj ojciec nie ma samochodu?? przeciez to bez sensu , przyznaj sie i juz, co tu tak roztrząsać, nikt nie jest doskonały, nabroiłas pare razy i pewnie to nie koniec na tym, wszyscy okłamują, przekolorowują, dodają...itd itp

Gość dzika dzikuska
rany, a co to za roznica dla niego czym Twoj ojciec jezdzi. Dla mojego faceta moj ojciec moglby jezdzic i na hulajnodze, kompletnie nie rozumiem problemu. Ile macie lat? 14?

Gość guzik_z_petelka
kanka w zwiazku? ja chce byc szczera, nie wiem czemu wtedy tak powiedzialam, bo moze dlatego bylam od poczatku na nie w stosunku do niego a to przez wczesniejsze zawody milosne dla niego podstawa jest wiernosc, wiernosci nigdy nie wybaczy, ale ja sie boje, ze mi zacznie wyrzucac ze jestem nieszczera i ze klamie z czyms takim i ciekawe co ja robie jak jego nie ma, raz tak bylo :(

Gość normalnie kiedys przy okazji
powiedz, ze jednak nie jedzi tym autem bo nie wypalilo i tyle. mozesz dodac ze mialas nadzieje, ze bedzie nim jezdzic, a moze juz nawet zapomnial

Gość guzik_z_petelka
dzika dzikuska tu nie chodzi o to czym moj ojciec jezdzi, ale o samo klamstwo :\ ja mam 19, on 26

Gość GracjaSpacja
Hm, zastanawiam sie, po co wlasciwie koloryzowalas w taki sposob. Relacja swieza, to zrozumiale ze kazdy chce sie przedstawic w jak najlepszym swietle, ale finanse wlasciwie nie powinny miec szczegolnego znaczenia dla dwojga swiezo zakochanych. :o Chociaz, znam takiego ktory opowiadal o dwoch samochodach, a potem sie tlumaczyl, ze stoja u mechanika... przez ponad pol roku ;)

Gość dzika dzikuska
o mamo, zaraz padne :)

owszem moze ci zacząć wyrzucać, ale to ty nawarzyłas piwa, wiec teraz musisz je wypić, niestety, lepiej powiedziec prawde, lub tę prawdę lekko wyminąć, w ten sposob jak doradza ci pani powyzej,

Gość guzik_z_petelka
no wlasnie niedawno jak mnie odwiozl to zapytal a gdzie stoi te wasze Megane ? glupio mi sie zrobilo i powiedzialam ze pod blokiem czyli jednak pamieta, ja bym powiedziala ze ojciec juz nie jezdzi tym autem, ale jak przyjdzie do ich spotkania to nie wiem co wtedy, a wiem ze dojdzie :O

ehhhh w takiej sytauacji, powiedz prawde i tyle, bo jak wybrniesz inaczej z tej głupiej sytuacji, moze ci zarzucic głupotę i to ,ze go okłamujesz, ale trudno, to nie on cie okłamał tylko ty jego

Gość guzik_z_petelka
no nie wiem, wlasnie moze po to by sie przedstawic jak najlepiej a nie sadzilam ze z tego bedzie zwiazek :(

Gość to powiedz ze czujesz sie
glupio bo bardzo ci na nim zalezalo i chcialas podkoloryzowac, zupelnie nie wiesz czemu i tu powiedz prawde i przepros i dodaj, ze naprawde czujesz sie jak idiotka i tyle.

Gość GracjaSpacja
Wkopalas sie dwukrotnie. :o Lepiej jak najszybciej to odkrecic, bo gdy wyda sie w obecnosci rodzicow bedzie ci podwojnie wstyd.

Gość dzika dzikuska
Dziewczyny, wy tak na serio? Robicie sobie chyba jaja.

Gość guzik_z_petelka
jak dwukrotnie ??

Gość guzik_z_petelka
nie, to prawda wiem ze zalosna

Gość dzika dzikuska
Wielkie mi klamstwo. Klamstwo to by bylo, jakbys kiedys byla mezczyzna i nie powiedziala mu, ze przez operacje zmiany plci nie mozesz miec dzieci. Ale taka pierdola?

Gość guzik_z_petelka
to powiedzcie mi jak z tego wybrnac najlepiej?????? zalezy mi na nim tak strasznie :(