Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Czy to jest powod do zerwania?

Polecane posty

Gość dzika dzikuska
On: a gdzie megane? Ty: hahhhaha, no co ty, jakie megane, to jaja byly! - i w smiech. Proste.

Gość joli poli
jezeli jedno albo dwoje ludzi na poczatku zwiazku zaczyna od malych klamstewek to moim zdaniem nie ma sensu bo predzej czy puzniej pojawia sie coraz to wieksze klamstwa,a puzniej domysl sie co moze sie stac.....

Gość guzik_z_petelka
nie, on tego w taki sposob nie zrozumie, powie ze sobie z niego zartuje...i sie wkurzy :O

Gość dzika dzikuska
czy naprawde myslisz ze to bylo wogole klamstwo? No dajcie spokoj.

Gość guzik_z_petelka
ja to powiedzialam na poczatku znajomosci,a nie zwiazku, wiem ale ja go z niczym nie klamie i boje sie ze pomysli sobie wlasnie tak

Gość GracjaSpacja
Niby pierdola, ale powiedzmy sobie szczerze: zycie sklada sie z takich wlasnie pierdol. Sa ludzie, ktorzy nie toleruja klamstwa w ogole, chocby dotyczylo ono spraw malo istotnych. guzik_z_petelka -----> Z tym dwukrotnym wkopaniem sie, chodzilo mi o to, ze najpierw powiedzialas chlopakowi o samochodzie, ktorego twoj tata nie ma, a potem potwierdzilas jego "istnienie", mowiac ze stoi pod blokiem ;)

Gość guzik_z_petelka
dzika dzikuska a jak to mozna nazwac inaczej ?

Gość guzik_z_petelka
to pies pogrzebany... :(

Gość dzika dzikuska
przeciez samochod Twojego ojca nie dotyczy WAS. Jezeli dla niego ma to znaczenie, to znaczy, ze byc moze mysli ze Twoi rodzice sa bogaci, i dlatego z Toba jest by ciagnac kase. Jak mu powiesz: Nie chcialam wyjsc na mysz koscielna, wiec Ci powiedzialam ze ojciec jezdzi megane, to facio wcale nie powinien sie przejac. normalna jego reakcja powinna byc: no co Ty mala, przeciez ja Cie kocham obojetnie czym jezdzi Twoj ojciec, nie musisz przee mna ukrywac takich rzeczy. Jak zareaguje inaczej to zle o nim swiadczy. tym bardziej ze twoje klamstewko nikomu nie robilo krzywdy, ani nie mialas zlych intencji.

Gość GracjaSpacja
Otoz to, najwazniejsze ze nikogo nie skrzywdzilas tym klamstewkiem. ;)

Gość guzik_z_petelka
ja wiem ze wlasnie nie skrzywdzilam nikogo tym klamstwem , ale tu chodzi wlasnie o sam fakt tego ze nie powiedzialam mu prawdy i gdy ja mu wyznam ze to nieprawda byla to wiem ze pierwszy tekst jaki wypowie to : czemu mnie klamiesz ????????????? oburzy sie i powie ze ciekawe co ja robie jak go nie ma przy mnie (30 km od siebie mieszkamy) ze klamie w takich bzdetach i ja wtedy chyba sie rozplacze :( dzikuska masz racje, tak powinien facet zaaregowac ale nie kazdy jest taki wyrozumialy

Gość dzika dzikuska
no jak Twoj nie jest wyrozumialy, to nie wiem, co Ci poradzic. :(

Gość guzik_z_petelka
hm, wlasciwie nie znam go do konca z tej strony bo nigdy go nie oklamalam tzn raz chcialam przed nim cos zataic ale nie udalo sie bo zaraz to wyczul i powiedzial wlasnie czemu ja go chce klamac w takich bzdetach i kazal mi wysiasc z swojego samochodu ale zaraz potem mnie zatrzymal :(, ale mialam kilka potkniec po ktorych on mnie mocno przytulal i mowil ze mam sie nie przejmowac, nie wiem, boje sie, a moze mu to w smsie napisze?

Gość dzika dzikuska
jezeli Cie zle potraktuje, to znaczy ze nie jest Ciebie warty. A co bedzie, jesli w pzyszlosci sie o cos poklocicie? Z domu Cie wyrzuci? Reakcje ma dziwne, gwaltowne jakies. Ja wole Misie :)

Gość guzik_z_petelka
no wlasnie gwaltowny jest , porywczy...