Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia_90______

trudny wybór

Polecane posty

Gość Martusia_90______

Mam problem. I nie wiem kompletnie co robić. Ma chłopaka z którym chodzę prawie 1,5 roku. Zawsze byliśmy razem szczęśliwi ale nigdy nic nie było do końca tak jak powinno być. Mianowicie w jego zachowaniu jest kilka rzeczy które mnie denerwują. Ma gołe tapety na fonie, ogląda CKM. Mnie to się nie podoba. Nie mamy jeszcze pierwszego razu za sobą. Jestem dziewczyną która ma ogromne powodzenie. Mój Maciek chyba nie za bardzo zdaje sobie z tego sprawę. Jest jeden koleś-mój przyjaciel Sebek który kocha się we mnie już od 2 lat. On jest inny niż Maciek. Często spotykam się z Sebkiem i wydaje mi się że się w nim zauroczyłam. Ale czy warto rezygnować z Maćka? Zawsze myślałam że to prawdziwa miłość. Nie wiem co robić boję się że będę tego żałować jeżeli zerwę z Maćkiem bo będę za nim tęsknić i będzie mi go brakować. Jak jestem z nim to mam wrażenie że go bardzo kocham i nie chciałabym go opuszczać. Jak jestem z Sebkiem to coś mnie do niego ciągnie. A jak jestem sama to kompletnie nie wiem co robić. Pomóżcie, błagam!

Gość **************************
a ile masz lat?

Gość Martusia_90______
17 niecałe ale co to ma do rzeczy?

Gość zobacz z ktorym
czujesz sie lepiej szczesliwsza i w ogole... a nie zastanawialas sie ze z tym co jestes 1,5 roku to moze byc tylko przyzwyczajenie .. jemu skesu brakuje dlatego te ckm-y i inne..jak ci on nie odpowiada to po prostu go zostaw jak sie meczeysz pomysl ze w zwiazku masz byc szczesliwa i ma byc na cale zycie masz dopiero 17 lat a ciezko trafic za 1 razem na tego wlasciwego , rozpatrz za i przeciw ale chyba tego swojego przyjaciela tez tak nie znasz z tej zwiazkowej strony to skad mozesz wiedziec czy oglada ckmy czy nie :P

Gość Martusia_90______
Dzięki wielkie za rady:* Sebek nie ogląda CKM jemu na mnie bardzo zależy jakby był ze mną to ja bym mu wystarczała jestem tego pewna bo znam go dosyć dobrze. Z Maćkiem nawet się filmu nie da obejrzeć bo jak tylko zobaczy jakąś laskę w miniówie albo z dużym dekoldem to to komentuje! A jak oglądam film z Sebkiem to słowem się nie odzywa wszystko jest ok.