Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

nefrytowakotka masz koty i córke...mmmmmmmmm znałam kiedys taka jedna dziewczyne z kafe klkałysmy na gg.. czy twoja córka ma imie rozpoczynajace sie na H a ty na B?

nie acha nie jedz teraz do lumpeksów w poniedziałki maja drogo poczekaj do piatku albo soboty , nie badz burzujem:):) a i uwazaj bo niektórzy sprzedawcy oszukuja i swinie woda na wadze polewaja :):) pozdro:)

dziewczyny jakie to piekne spotkac stara elite na kafe......

Gość przeczytałam dzielnie ...
...cały topic i Myszka24 jawi mi się jako osoba w typie (przepraszam za okreslenie) "z głodu wysrać się nie moze". Ciuchy widać to na nie wydaje a w domu bród, smród i ubóstwo :/ na jedzeniu się zaoszczędzi, bo przeciez nikt nie wie co się je Mąż dobrze zarabia, ja na razie siedzę z synkiem w domu. Stać nas na ciuchowe szaleństwa ale przy zakupach kierujemy sie bynajmniej nie metką. Ma być dobre jakościowo, wygodne. Nie oszczędzamy za to na jedzeniu-jogurty, owoce, jarzyny-bo z tego przynajmniej jakis pożytek, mamy fajne mieszkanko, samochodzik, podróżujemy. W to warto inwestować. A jakbym wszystko na ciuchy wydała to nawet nie zdążyłabym tylu szmat na siebie nałożyć ;) malemu ciuchy kupujemy niekoniecznie metkowe, bo przeciez wszystko demoluje. W Krakowie na "żydzie" kupowałam mu masę ciuszków z USA za grosze a były przynajmniej oryginalne. I jak ktoś napisał-nie sztuka ubrac się jak się ma mase kasy, sztuka to być super ubranym za niewielką kasę :) Dobra, będzie że się czepiam ale żeby w wieku 24 i 27 lat miec już nie wiadomo jaki dom, samochód i kasę to albo trzeba mieć kasiastych rodziców albo zaczynać się dorabiac w wieku 15 lat albo trzeba było prowadzić interesy "uczciwe inaczej". Bo jakoś nasz kraj nie sprzyja zbijaniu fortun ;)

Gość haahhhhhhhhhhhaa
a to dziecko myszki to jakos tak biednie ubrane Mieszkanko biedne zielony kocyk z darów dla powodzian?

Gość Mamuni_Marty i Tosi
Powiedzcie mi dziewczyny czy zna któraś może jakies fajne lumpeksiki w Katowicach lub okolicach ??? Bo ja tu jak dotad nic sensownego nie znalazłam niestety:(

Przeczytałam dzielnie - zgadzam się z całością tego co napisałaś, poza ostatnim wątkiem. Otóż można się w Polsce dorobić, nie mając bogatych rodziców, układów itp., tylko po prostu samemu, ciężką pracą i pomysłowością. Piszę o tym, bo wiem to na własnym przykładzie. :) A mamy po 25 lat. Myszka24 - a Tobie życzę trochę pokory do życia dziewczyno. Nie życzę Ci źle, nikomu zresztą, ale wiedz, że dziś masz kasy w bród, a jutro możesz mieć głód. Nigdy nie wiesz co Ci życie przyniesie, tylko potem może być za późno na refleksje. Ja biedę w swoim życiu przeżyłam ogromną i nie życzyłabym tego najgorszemu wrogowi. Może dlatego teraz umiem nakarmić bezdomnego, czy pomóc biednej osobie. Choć nie, to jest chyba kwestia charakteru, bo są ludzie niereformowalni, których nic niczego nie nauczy. Dziewczyny, na targu też można się super ubrać. Targ to nie tylko badziewne rzeczy, gdzie za sweter made in China zapłacicie 10 zł, ale też porządne jakościowo ciuchy, które są w przystępnej cenie. Wiem, co piszę, jednak nie chcialabym się na ten temat zbytnio rozwodzić.

ja znam w łodzi fajne a i w sieradzu jest jeden super ale daaaawno nie byłma:)

Gość a co kamam...
a co was zazdrosne zdiry obchodzi skąd inne mają na to kase? zazdrosne babole

o co kamane Ty nie rozumiesz zasadniczej sprawy ...to ,że głosno ....ktoś nie mówi ,że ma kasę :D to nie znaczy ,że jej nie ma .... To samo tyczy się kupowania w lumpeksie ... to ,że tam się kupuje to nie jest wyznacznikiem biedy ..... uwierz mi .... potrafię zostawić jednorazowo w lumpku ...200 zł ;)

Gość TezMajacaDrogiePlaszcze
Jednak - Myszko droga - chyba troszke sie przejmujesz co kolezanki kafeteriuszki pisza na twoj temat. Jakbys miala to naprawde gdzies to dawno by cie tu nie bylo... na tym topiku ... A tak czytasz, dodajesz komentarze, chociaz juz pare stron temu stwierdzilas, ze nie ma tu z kim gadac. Hipokrytka jestes i tyle, ha ha ha ...

Gość helol tu swistak
hipokrytka i klamczucha :P

Gość bleeeeeeeeeeeee
a jaka wyobraznie ma tylko chyba slaba pamiec bo sie w zeznaniach gubi :O

Gość jedyna oryginalność na jaka
mogła sobie pozwolic myszka24 to imie jej synka :P

Gość helol tu swistak
no nie, wszyscy to zauwazyli, tylko nie ona:P myszka wyzej s-ra niz du-pe ma, taka jest prawda :D:D:D

Chcę tylko nadmienić ,że nikt Cię tutaj epitetem typu pierd%&nięta nie uraczył. Więc trzymaj język na wodzy. Zawiało buractwem ...

Gość przeczytałam dzielnie...
Klempa :) miło słyszeć, że Ci się udaje :) ale obie wiemy, że jak człowiek sam się ciężko napracuje to inaczej do pieniędzy podchodzi, na pierdoły raczej nie wydaje i nie trąbi naokoło za ile gacie nosi ;) zresztą Myszka24 prawdziwą klase damy pokazała ;)

Gość myszka 24 DALA
i to jak:)

Gość myszka 24 DALA
a w ogole to sie zastanawiam jak ona wybierala suknie slubna kilka miesiecy wczesniej i odbierala akurat przed samym slubem. skad wiadomo jaki bedzie sie mialo brzuch w 7 miesiacu ciazy???

Gość myszka 24 DALA
a w ogole to sie zastanawiam jak ona wybierala suknie slubna kilka miesiecy wczesniej i odbierala akurat przed samym slubem. skad wiadomo jaki bedzie sie mialo brzuch w 7 miesiacu ciazy???