Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titina

wiem jak ściągać piosenki i filmiki z wrzuty i youtube!!!

Polecane posty

Gość madzia-sweet
hej powie mi ktos jak sciagnac filmiki z wrzyty??:) caly czas probuje i nic wszystko jest dobrze do czasu kiedy chce zapisac wychodzi mi normalknie zapisz jako jak juz sie sciagnie to wychodzi biala kartka na ikonca i nie chce sie wlaczyc cos jest nie tak ale niewiem co prosze pomozcie

Gość natalka1819
jak ściagnac piosenki z youtube??

Gość rudy
a jak sciagnac muzyke z wrzuty w formacie mp3 bo jak sciagam to wyskakuje jakis dziwny format i nie moge zrzucic muzyki na odtwarzacz mp3

Gość Figimigi
Co do WRZUTY jeśli ściągacie muzykę to jest prosty sposób ;D 1. Wybieracie utworek na wrzuta.pl 2. Kopiujecie LINK DO PLIKU 3. W nowym oknie/karcie otwieracie stronę -> http://zrzuta.eu 4. Wklejacie ten link, następnie wyświetli wam sie nowy link, klikacie i już wam się sciąga ! ;) 5. Zapiszcie gdzie tam chcecie np. na Pulpicie ;P Alee... nie zapomnijcie do tego pliku dopisąć ->.mp3 we WŁAŚCIWOŚCIACH... I wszystkoo gra ;D

Gość maciek xD
jak dla mnie to latwiej sie sciaga z http://www.zwrzuc.pl/ bo nawet nie trzeba tlumaczyc jak to sie robi xD

Gość CZACHA
TO PROSTE CZEBA SCIAGNAC Z NETU BEAR SHARE I TAM KLIKASZ NA WYSZUKUJ NA BEAR SHARE

Gość CZACHA
NO I WPISUJESZ JAKIE CHCESZ SCIAGNAC MUZYKI

Gość Allenua
no cóż... jeśli chcemy mieć format mp3, to moge wam zdradzic fajny sposob :D wchodzimy np. na http://filmozrzut.pl/ wklejamy adres pliku i klikamy ŚCIĄGNIJ PLIK. Potem pomiędzy reklamami pokaże sie LINK DO PLIKU . Klikamy na niego PRAWYM przyciskiem myszy i Zapisz element docelowy jako. Jak nam sie pokaze okienko z Zapisaniem plikku, zmieniamy mu w nazwie format na mp3 i zapisujemy :D stary dobry sposob, czesto ale NIE zawsze działa, zalezy tez od pliku :) POZDRÓWKA I BUZIACZKI :)

Gość adw
www.pobierz-wrzuta.pl

Gość Wrzuta.pl
Witam czy mogl bym sie dowiedziec jak sie sciaga z Wrzuty.pl

Gość Rybuś
O tak, aud/file zamiast audio w adresie. A jeśli dziwny format to wystarczy zmienić rozszerzenie na mp3. :)

Gość kocham muzykę
ten co założył tą stronkę miał super pomysł dzięki tej osobie wiem jak ściągac dzięki.

Gość trudne ech

Gość Kocham Mojego M**
Figimigi dzięki:D jesteś boski:D:D

Gość halcik xD
albo z graber.pl

Gość luk76zzz
nooby zeby filmik albo mp3 dialalo wzendzie na kompie i na tell czeba poprostu zmienic nazwe tego pliku np; haha.mp3

Gość phx
jak skopiowac link od piosenki ?/\

Gość wiolka19
macie w linku audio .skreślacie io dajecie /file np aud/file.....itd i wam sie pobiera.pobierze wam sie w innym formacie na pulpit czy tam gdzies to jak wam sie pobierze kliknijcie na piosence prawy przycisk mysz i dajcie zmien nazwe na koncu piosenki dopisujecie kropka mp3 np. piosenka .mp3 hehehe łatwe

Gość Nodi90
HHH :) Chuujnia z patatajnią to co wy mówicie :) Ściągam od dawna filmiki i muzykę, ze stron na których jestem :) " wiem jak ściągać piosenki i filmiki z wrzuty i youtube!!!" To fakt, wiem :)

Gość Agassi
Otwieracie stronke z wrzuty w nastepnej stronce wpisujecie pobierz-wrzuta.pl wpisujecie tam link z piosenki i zapisujecie .Pozdrawiam

Gość Syl.
Jaki wielki problem wystarczy tylko wejść na podobne.pl i sobie ściągajcie do woli

Gość Syl.
Odrazu mozna zmienić format piosenki