Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titina

wiem jak ściągać piosenki i filmiki z wrzuty i youtube!!!

Polecane posty

Gość titina

haha!!

Gość ja tez.........
no i ?

Gość a ja nie
czy przegralam zycie?

Gość titina
juz nie musze ściągac z emule bo w 5 sekund moge sobie zapisac kazda piosenke czy filmik, suuuuper!!! tak chcialam sie pochwalic!

Gość to super ale
ale pamiętaj że z emue ściągasz mp3 które można słuchać w odtwarzaczu mp3 ,dvd,radyiku z cd a te filmiki z youtube tylko na kompie ;)

Gość asderfgyhuj
podzielisz się ?

Gość dzika dzikuska
ja tez wiem. wpiszcie w google: youtube download i wszystko stanie sie jasne. No ale zapomnialam : ten angielski i ta technika. za duzo na polskie umysly.

Gość to super ale
a swoją drogą wiem że filmiki z youtube można ściągać na dysk legalnie programem youtube downloader 2.1 ale o wrzucie nie słyszałem też napisz nazwę tego programu do wrzuty :)

Gość titina
dobra powiem wam jak to zrobic wchodzicie na wrzute, itwieracie piosenke ktora chcecie sciagnac lub filmik, odtwarzacie ja, na dole tlustym drukiem pisze "link do pliku", kopiujecie ten link, nastepnie wchodzicie na strone www.filmozrzut.pl wklejacie link i dajecie na ściagaj plik, za chwile miedzy reklamami pojawi sie na czerwono napis "link do pliku" bierzecie prawa mysza na "zapisz element docelowy jako" wpisaujecie nazwe pliku i gdzie chcecie go zapisac.

Gość ja tez to wiem
zeby sciagac z wrzuty trzeba zmienic linka zamiast..../audio/...costam costam trzeba zrobic..../aud/file/costamcostam... :P.

Gość ja tez to wiem
łeee mój sposób jest łatwiejszy :P.

Gość to super ale
wolę mp3 niż jakieś dziwne filmiki flv które tylko działaja na kompie :p

Gość luciano pavarotti
a jaki jest ten latwy sposob? ale tak krok po kroku proszszsz

Gość to super ale
a właśnie w jakim formacie zapisują się te filmiki z wrzuty? niedawno wyszła wersja youtube downloader 3.1 która podobno zapisuje filmiki w formacie DIVX i MPEG więc można oglądać na zwykłym dvd :classic_cool: szkoda że nie istnieje program odzielający muzykę z youtube od filmu i zapisujący to w mp3 :) może zna ktoś taki sposób ? fajnie by było :)

Gość maciussssss
a ten skopiowany link gdzie sie wkleja ,probowalem nie wychodz daj krok po kroku tak po chlopsku

ale tych filmow nie mozna odtworzyc w allplayerze ani w windows media plaeyerze.... syf.

Gość to super ale
frrr da się na downloaderze 3.0 i 3.1 ale to i tak nie to co mp3 ;)

ale to i tak nie to co all player i media player i jeszcze winamp:(

Gość ja tez to wiem
co wy mowicie :O. Muzyka sciaga sie normalnie w formacie mp3. Przerobiony link wklejamy normalnie w przegladarce jako "adres".

Gość to super ale
frrr :D da się w all playerze i innych tu chodzi o to jki program to ściąga bo to on zapisuje film w danym formacie ;) te stare zapisywały w flv a te nowe zapisują w mpeg czyli każdy program a nawet zwykłe dvd podłączone pod tv odzczyta taki filmik :classic_cool: mnie to nie bawi bo jakośc filmu jest fatalna rozdziałka zaledwie 320x240 30 fps ale można posciągać teledyski czemu nie szkoda że nikt nie zna sposobu na odzielenie muzyki od obrazu i przerobienu na mp3 bo większośc piosenek słucham na swojej mp trujce :(

Gość no i co sie chwalisz
przeciez te piosenki maja tak slabą jakosc.pff wole se poczekac dluzej i miec porzadne :P

Gość to super ale
ściagnołem nowszą wersję programu i chodzi :) frrr pomogę ci :) 1.musisz mieć youtube downloader 3.0 albo 3.1 2.włączasz programik youtube downloader 3.0 3.znajdujesz na youtube dany filmik 4.kopiujesz adres tego pliku - zaznaczas kopiuj 5.wklejasz ten adres w youtube downloader 3.0 - prawy przycisk i wklej 6NAJWAŻNIEJSZE w okienku - save as - zaznaczasz mpeg ew avi - NIE flv !!! 7.naciskasz start czekasz parę minut 8.włączasz all player wybierasz ten plik i chodzi :) proste ;)

dobra dobra, ale jak chce komus przeslac ten filmik to ten ktos tez musi miec youtube downloadera?

Gość to super ale
nie musi dlatego że to będzie już gotowy i całkowity plik :) będzie jak np divx z neta gotowy do oglądania wystarczy go wysłać gdzie tam chcesz np e-mailem do tego te filmiki mają po parę mega więc luz :)

Gość elektrykkkk
albo w Firefox instaluje się wtyczkę\"Download helper". I też jest git Do odtwarzania filmików programik "FLV player"

Gość ijaija
to na youtube a jak na wrzute

Gość banner
no dobra, ale jak sciagnac filmiki z redtube to nikt nie wie?

Gość banner
NO CO? NIE WIECIE?