Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

original doll

niech się ktoś ze mną pokłóci!

Polecane posty

bo nudzę się, siedzę z bolącym gardłem w domu kolejny dzień, obraziłam się na chłopaka (zasłużył sobie!) i mam tę cholerną świadomość, że jutro spędzę dzień tak samo nuuuudnooo. no to niech mnie ktoś rozerwie i pokłóci się ze mną! żeby ułatwić zadanie, napiszę jakiś mój pogląd, może ktoś się zbulwersuje - np. starszym ludziom powinni odebrać prawo głosowania w wyborach, bo i tak niedługo umrą, więc nie powinni brać udziału w kształtowaniu państwa.

No masz rację. I tym co za długo mieszkają za granicą... Demokracja nie jest doskonała :) He he...ale Cię wkurzaaaaammmmm :D

Gość ojeeeee
jesteś słodka :P

jacie - dobra, jakoś zniosę to, że się ze mną zgadzasz :D chyba zaraz pójdę poobrażać jakieś piętnastki, to może mnie też zjadą w odwecie...

jacie - dobra, jakoś zniosę to, że się ze mną zgadzasz :D chyba zaraz pójdę poobrażać jakieś piętnastki, to może mnie też zjadą w odwecie...

Dawaj...jakoś niekontrowersyjnie piszesz...wkurz mnie! :D

Dlaczego jest 12 wpisów, jak nie ma? Bo co? Są 4!...Albo 5...Ale nie 12!!!!!! Wrrrr.....

Gość bo ja
podpieprzylem reszte wpisow :D teraz to cie wkurzylem co nie ? :D

Gość jestessss
starą pierdutą

Gość czasem tak bywa..
dla mnie było by fajnie nie kłócić sie choć jeden dzień, brakuję Ci adrenaliny zapraszam do mnie do domu. Awantury minimum 5 razy dziennie. Mi juz psychika wysiada...

Gość ok prosze bardzo
starsi ludzie maja wiecej doswiadczenia, czesto są lepiej wyksztalkceni, niech glosuja. Jesli ci sie trafila glupia babcia, too nie oceniaj wg niej innych starszych Kretyni bywaja w kazdym wieku. Jak sie nudzisz to zle o tobie swiadczy, inteligentny czlowiek nigdy sie nie nudzi.