Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

jak rozumiec tego smsa ?

Polecane posty

byly mi napisal ze slyszal ze mam chlopaka ze mi gratuluje -bo mnie jego mama widziala z moim kolegą ,a ja nikogo nie mam to tylko kolego Ja chlopak nie mam bo byleg ociągle kocham ....ale on tak prowokuje... myslicie ze co znaczy takie myslenie .... bo ze to dziecinne to wiem !

Gość ______III___________
o co chodzi ? o zwykłą jego ciekawość. ktoś mu powiedzial ze widział cie z jakimś gościem i faceta zżera po prostu ciekawość kto to. jak byś odpisała że to kolega czy nowy facet to nic wiecej by sie nie wydarzyło, po prostu zaspokoiłabyś jego ciekawość. mam nadzieje ze olałaś tego smsa i że poczuł się zlekceważony z lekka :)

chcialabym aby byłemu na mnie zalezało :-( baaa chciałabym abyśmy się pogodzili !! dlatego moglisbyście mi pomóc w interpretacji tego smsa prosże Was o to i z góry dziękuję !!

Gość metua
wydaje mi sie, ze chodzi mu wlasnie o ciekawosc, gdyby mu zalezalo, a dowiedzialby sie o nowym facecie, duma nie pozwolilaby mu napisac. Czy to on zerwał?

nie to ja zerwalam :-( mam juz tego dosc ..tzn.sytuacji tej z nim ,po prostu nie nadążam za tym !!!

rok czasu podczas ktorego ciągle mielismy kontakt ,raz prze tydzien byliśmy już znowu razem-i to bardzo blisko...( w sierpniu ) ...no ale się znowu ryplo ...ale on wydaje mi się szukal ostatnio kontaktu ( smsy pisal ze ma klopoty ze zdrowiem ,pisal o dziadku itd)

Gość jesli chcesz do niego
wrocic , a on szuka z Toba kontaktu , to nie prosciej sie spotkac i o tym pogadac ? :) badzmy dorosli

Gość paróffkasz
mała, facet ma cię gdzieś ale jak nie ma akurat gdzie umoczyć to przypomina sobie że jesteś Olej gościa, dobrze radzę. Pamiętaj, że zazdrość zostaje nawet gdy uczucia nie ma bo ona umiera ostatnia.

Gość rtw
najlepiej nie słuchaj tutejszych opinii. Skoro to ty zerwałaś to znaczy że on coś czuł. Dla mnie ten sms to czysta prowokacja :D Że niby on ma w tyłku to że masz nowego faceta a tak naprawdę boli go to jak cholera (znaczy udaje chojraka że nie zrobiło to na nim wrażenia, i dobrze chłopak gra ;) ja w tym wszystkim widzę spore szanse że znów będziecie razem :) )

Gość to sem ja
straszny zazdrosnik z niego az do bolu:]

Gość o kurczątka
odgrzewana to najlepsza zupa pomidorowa a nie uczucia czy związek.Zerwałaś ,to po co jeszcze myślisz o jakichś powrotach. Nic z tego nie będzie jeśli już wracaliście do siebie i znów było źle ,to chory układ , daj sobie z nim spokój.

a mi sie wydaje ze facetowi zalezy nadal na tobie i te dziwne gratulacje to tylko pretekst by zlapac z toba jakis kontakt jakby mu nie zalezalo to by olal sprawe i nawet z ciekawosci by nie pisal bo i po co skoro mamusia mu w swoim czasie doniesie ;)

dziękuje zwlaszcza za ten ostatnie wpisy Wszystkie te osoby ktore znają sytuacje tez uważają iż to czysta prowokacja ! ja go znam bardzoi dobrze i wiem ze gdybym miała chłopaka skecalo by go z bólu i zazdrosci....A to ze wracalismy do siebie to wcale nie bylo ustalone ze znów jestesmy razme wtedy -nie bylo wtedy rozmów o nas...to ze sie nie spotykalismy nie znaczylo ze nie myślimy sobie ...ale się zaplątałam !!!