Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakrętka ała

pomocy!!! nałożyłem sobie na penisa

Polecane posty

Gość nakrętka ała

dużą nakrętką kiedy sie podnieciłem ona sie zacisnęła i teraz nie chce zejść czy znacie jakiś sposób na to zebym sie od niej uwolnił ?

Gość się odpodnieć

Gość nakrętka ała
naprawde to zrobiłem bo ktoś mi mówił ze orgazm lepszy wtedy.... ale juz lałem zimna wodą ale on jest na końcu spuchnięty i to dla tego nie schodzi

Gość jedz do lekarza jak chcesz
go jeszcze miec przez reszte zycia.

poczekaj az ci lepiej spuchnie moze byc problem zatamuje krew i obumrze

Gość popieram popieram
lepsza chwila obciachu o ktorej zapomnisz za pare dni niz brak fiuta przez cale zycie...

Gość nakrętka ała
pisze dlatego tuttaj ze w zyciu nie pójdę do lekarza z tym za bardzo sie wstydze

Racja najlepiej do lekarza... i to jak najszybciej! A tak przy okazji to z czego jest na nakrętka!? Może da się ją rozwalić!?

Gość julek sambrat
sprubuj go rozerwac kleszczami, najwyzej sobie urwiesz sikora no ale albo wstyd przed lekarzem albo samookalecznie

Gość nakrętka ała
wziełem scierką z kostkami lodu w srodku i jak by lekko zeszła opuchlizna tylko zebym nie odmroził ale chyba nie powinno jak za długo nie bede trzymał

Gość naloz oliwke i sprobuj
powolutku zdjac ta nakretke, ale sie nie podniecaj po tej oliwce. A swoja droga to nastepnym razem idz do sexshopu, tam maja bardziej bezpieczne zabawki

Jak najszybciej się z niej uwolnij. Jeżeli nie dasz rady jej rozciąć, to biegusiem na pogotowie. Sprawa jest bardzo pilna. Masz zatamowany odpływ krwi z penisa. To działa na podobnej zasadzie jak opaska uciskowa na ranę. Już!!! Biegiem!!!

Gość nakrętka ała
nakrętka od śrubu kupiłem ją w metalzbycie jest nierdzewna i dość gruba

Gość popieram popieram
a jasne nie idz do lekarza, bez fiutka tez mozna zyc. w sumie to po co ci on?

Gość popieram popieram
ty myslisz ze bedziesz godzinami ja sobie zdejmowal i nic sie nie stanie jak zdejmiesz wieczorem? lepiej idz do lekarza, moj kumel wpadla na taki sam genialny pomysl i go uratowali na pogotowiu. ale lekarz powiedzial ze jakby czekal dluzej to by i tak musieli amputowac. jak nie dasz rady zdjac w ciagu 15 minut (tylko ostroznie!) to radze do lekarza! szczerze.

Ktos ma rację. Może się ześlizgnie jak naoliwkujesz. Jak nie, to naprawdę nie czekaj. Leć i niech Ci udzielą pomocy jak najszybciej.

No to nic Cię już nie uratuje oprócz lekarza... no chyba że ją fleksem przetniesz.... xD A jak nie chcesz do lekarza to możesz ryzykować i czekać... bardzo zimny okład i odczekaj jakiś czas (15 minut) by penis odpoczął od tego wszystkiego.. a następnie znów spróbować zdjąć nakrętkę...

Gość jak nie zeszla po schlodzeniu
penisa i posmarowaniu oliwka to sam nie zdejmiesz. moze byc tylko gorzej i bolesniej jak ci spuchnie. a spuchnie z ta nalozona nakretka jak nic. wiec jak chcesz go ocalic to naprawde idz do lekarza. i to biegiem

moze byc jadalny ale faktycznie jak to juz pol godiny to lepiej idz do lekarza. przeciez nie bede sie smiac, tu tez ci ludzie radza. lekarz to lekarz nie takie rzeczy widzial zapewniam.

Gość nakrętka ała
dobrze ze paragon na nakrętkę wziąłem wiec jak ją zdejme to pójdę reklamowac ze sie nie nadaje i jest do niczego

zdrowie jest najwazniejsze! ratuj sie!

e to prowokacja. a juz myslalem. moj kumpel naprawde tak sie urzadzil kiedys. i ledwo przezyl.

Jeszcze jesteś?:O Witam w gronie dziewcząt naszą nową koleżankę. ;) Ty podpuszczalski Tyyyyy. :D A ja się naprawdę denerwowałam. ;)

Gość nakrętka ała
zeszła dziekuje wam kochani .... a teraz sprzedam ja na allegro.pl bo zrobiłem fotki z tego wszystkiego jak ona tam sobie była nałozona

pozdrawiam wszystkich którzy sie na moja prowokacje nabrali ... ale to słyszałem o takim przypadku i straż rozcinała facetowi moja kolezanka jest pielegniarka i ona mi to opowiadała wiec historia jest na fakcie

Nie odzywam się do Ciebie, bo naprawde się zdenerwowałam, że jakiś dzieciak narobił sobie poważnego kłopotu. :D

e tam ale było miło jak takie bum miłosników penisa obcego chłopaka sie znalazło Perła dziekuje :D

Mi było do śmiechu... xD no ale jak widzę że chłop ma poważny problem to trzeba mu pomóc.... ;) Do końca w to nie wierzyłem, no ale i tak starałem się dawać jakieś rady.... :) Pozdrawiam!