Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EJJEE

KTO WCZORAJ OGLADAL TĄ ŻENADE Z SALETĄ I DODA?JAK ON MOZE TAK OBRAZAC JURORKE??

Polecane posty

Gość doda jest dziwna
na stare lata zeswiruje jak villaska, juz ma to w sobie szalentwo

Gość neutralna===
Obydwoje są siebie warci, Ona skandalicznie zachowuje się jako juror i on też na zbyt wiele sobie pozwala. Obydwoje zapomnieli, że to zabawa, a Doda zapomina, że jurorzy tutaj to tylko dodatkowe tło nic więcej, a program tylko czeka na ich awantury, bo im oglądalność rośnie :P Przecież to szow, a nie jakieś prawdy życiowe :D Obydwoje są beznadziejni, a program na tym zyskuje, zresztą pewnie o to właśnie chodziło.

Gość EJJEE
ALE DODA BIEDNA WCZORAJ MIALA ŁZY W OCZACH PRZEZ NIEGO..

Gość Żmyja
A ja uważam że dobrze że Saleta jej tak odpowiedział, może nie zachował się z wielką kulturą itp., ale wreszcie ktoś utarł tej idiotce nosa. Myślała, że chamskie teksty i czepianie się innych to jej broń, i ustawiała sobie ludzi pod ścianą z ich pomocą. Aż w końcu trafiła kosa na kamień! Cięta riposta, i Doda się zgotowała.

Gość doda jest dziwna
schizka ja lapie i tyle, to nie było wyrezyserowane pod publike tylko autentycznie sie obraziła jak powiedział że inni spiewaja lepiej od niej..

Gość wisi mi to
no bo to prawda ona nie umie spiewac Nic nie potrafi a ma sie za osme cudo to poziom mandaryny gdyby sie ubrała w golf i dzinsy,zmyła makijazto nie miała by nic do pokazania

Gość yeeaaaahhhhh
DOBRZE JEJ tak:D BRAWOOO :D:D:D:D

Gość wisi mi to
brawo saleta brawo ale jej dowaliłes weszło jej w piety publika nie była po jej stronie BRAWO PRZEMEK

Gość wisi mi to
taka z niej jurorka i znawca jazdy na lodzie jak z koziej dupy tromba musi biedactwo siedziec na tronie by sie czyms wyróznic reszta siedzi na krzesłach bo wie co i jak oceniac jej pozostał tylko tronhihihihi gwiada jednego sezonu

Gość LALA+
SALETA RULEZZZZZZZ:)

Gość taka jedna owaka...
A poza tym każda dziewczyna będzie ładna, jeśli będzie miała własnego fryzjera, wizażystkę, ciuchy z górnej półki, dostęp do masażystów, fitness itp :)

Gość taka jedna owaka...
Ale przynajmniej większość dziewczyn ma poczucie smaku i nie robą z siebie zadufanych, obrażalskich panien :) E tam, rzecz gustu- dla mnie żenada...Ale skoro Ich Troje może się podobać, to Doda pewnie też ;)

Gość neutralna===
Ale Saleta nie powiedział jej , że nie umie śpiewać!! On jej powiedział, że lepsi śpiewają a to ona dostała nagrodę ;) Riposta do jej teksu, co on tu robi, skoro nie umie jeździć... uważam, że co jak co, ale bardzo inteligentna riposta, facet mi zaimponował tak na marginesie, tylko szkoda, że daje się wkręcać Dodzie... szkoda... takto tylko ona by na idotkę wychodziła. Ale że ten juror dał się wkęcić... kurcze zapomniałam jego nazwiska, ale że dał się w to wciągnąć, to mnie zaskoczyło, myślałam, że jest mądrzejszy ;) Dla mnie te ich awantury są głupie i niedojrzałe, a zaczyna ciągle Doda a potem ,,płacze,, Jako juror powinna się zachowywać, a nie naoglądała się chyba Idola i naśladuje chamstwo ... to chyba nie na tym polega. W końcu Saleta został zaproszony do tego programu, bo wątpię aby sie sam zgodził, dwa głosują na niego ludzie, a to że sam nie odchodzi z programu, to może bawi go to albo sprawia przyjemność, że ludzie dają mu takie noty... ma prawo. A Doda powinna zostać wyrzucona z programu chociażby dla samego łamania zasad konkursu. Nigdy nic do niej nie miałam i nie mam, ale uczciwie na to patrząc to ona zachowuje się skandalicznie, a Saleta daje się wyprowadzić z równowagi i to chyba jego jedyne przewinienie, bo inni może tak nie atakowani jak on, ale też jakoś tam Dody debilne uwagi puszczają mimo uszu...

Gość żenada nie żenada
Saleta tańczyć na lodzie nie potrafi i odpaść powinien.

Gość ona zachowuje sie
jak jebnieta na mozg, zycze jej upadku!!!!!!!!!!!!!!!

Gość neutralna===
miało być , że sam się nie zgłosił...

Gość ulenkaaaaaaaaaaaaaaaa
tak naprawde dowailal jej mowiac, nie o spiewaniu, a o rozroznianiu firgur w tancu na lodzie!!! doda zaczela sie wykrecac, ze szukaja osob, ktore potrafia tanczycv na lodzie, a saleta pieknie jej wtedy pokazal jaki to z niej spoecjalista i ekspert w poszukiwaniu takich osob nie potrafi nawet rozroznic figur. brawo Saleta :)

Gość neutralna===
żenada... - ale to nie chodzi o tańczenie na lodzie... chodzi o zabawę, o branie udziału w programie osób sławnych, przecież tego typu szow czy na lodzie czy wcześniejsze tańce, to przecież wygra odoba, która ma największą popularność, a nie jak dobrze tańczy :) ja stawiam na Mroczka i Saletę właśnie dzięki Dodzie :D Mroczek ma mnóstwo wielbicielek a za Saletą głosują przeciwnicy Dody i nikogo nie obchodzi jak kto tańczy :)

Gość neutralna===
A wcześniej jak tanczył babiarz czy ktoś tam... to przecież też przysrała coś pod adresem Salety - i to jest zachowanie jurora???? W prawdziwych konkursach wyleciała by jako juror, ale to jest zabawa i podnoszenie oglądalności :P

ok bawia sie, ale poszlo juz o nie wytykanie bledow w zyciu (u dody spiewanie) ale sama idee programu, ktora owszem jest zabawa, ale nie porownujmy kompetencji niektorych uczestnikow z tym wymalowanym, blond paszczurem :P saleta u mnie zyskal nie obrazil dody, ale pokazal jej miejsce w szeregu :D

kompetencji jurorow *

Gość dajcie se sianka
za pół roku pudelek napisze że Doda ma romans z Saletą , pare fotek zrobionych z ukrycia na plazach Costa Brava a wy tu sie emocjonujecie :P

Gość 888888888888888888888
a od kiedy to prawda jest obrazliwa? ;)