Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandi14

Jak ozdobić sale na dyskoteke klasowa Andrzejki

Polecane posty

Gość Sandi14

Siemka :) Ja z kolezankami jestemy orgaznizotarkami dyskoteki andrzejkowej to znaczy bedizmey ozdabiac sale i chcemy zeby bylo naprawde super mamy tam jakie pomysly tylko ze potrzebujemy ich dozo zeby było naprawde Extra xDD Poprosze o propozycje Pozdrawiam :)

Gość Sandi14
No ale bym potrzebowała czegos szczególowego jak i z czego to zrobic bo w internecie nie moge niczego znaleść dlatego moze bedzie ktos tutaj taki kto muial juz tki problem albo widział gdies jakies fajne ozdoby nha dyskotece :)

Gość Sandi14
Bo coraz blizej dyskoteki a nadal nic nie mamy ciekawego Bo bysmy potrzebowaly jakies pomysly na stól jakies dekoracje ktore mozna no nie wiem powiesic przykleic przyczepic wszysctko nooo co kolwiek byle by bylo fajnie :)

Gość to ja ja
e tam. Kupcie duzo czarnego brystolu i zapędźxie klasę do wycinania z nich nietoperzy. wystarczy sam szablon bez jakis upiększeń. Przewiescie jest na rozwieszonych sznurkach i w ogóle gdzie się tylko da. Do tego pomaranczowa bibuła. Moga być swiece ale koniecznie zabezpieczcie je, żeby się coś nei schajczyło. Miłej zabawy!

Gość to ja ja
acha..w ogóle neich wszystko będzie w kolorach czarno - pomarańczowym. NIe kupujcie serpentyn i balonów bo kojarzą sie raczej z karnawałem.

Gość Sandi14
Thx za propozycje :)

Gość Sandi14
Ale prosze o jeszce wiecej propozycji :)

Gość Sandi14
A teraz to możecie o jakis fajnych ozdobach na yskoteke karnawałową ;]

Gość psychol13
połóżcie wszędzie zapalone świeczki

Gość Ja nowa
Ja musze ubrać salę na karnawał i nie mam pomysłów by zrobić jakie sozdoby.Pomóżcie.

Gość bilka
ja tez mialam ten sam problem bo tez zkolezaka organizuje andrzejki i mam takie wrozby: Wróżba z butami Dziewczynki wkładają swoje lewe buty do pudla, ktore potem chlopcy losuja.Chlopiec z wylosowanym butem dziewczyni siada obok niej i na dzisiejszy wieczor sasobie przeznaczeni musza takze ze soba najmniej raz zatanczyc Wróżenie z zapałek po bokach pudelak od zapalek trzeba ustewic dwie zapalki i zapalic je rownoczesnie.Jezeli glowki zapalek zwroca sie ku siebie, oznacza to, ze para na ktorej sie wrozy beda razem Wróżba "Co mówią gwiazdy?" na srodku pokoju polozcie butelke,a wokol niej wyciete z papieru giwiazdy.Na kazdej z gwiazd narysujcie symbole: korone, serce, monete,ststek,slonce , jablko, gwiazde i cebule. Kazdy pokolei kreci butelka. Osoba prowadzaca odczytuje symbol, ktory wskazuje butelka. Znaczenie symboli: -korona- w przyszlosci bedziesz wazna osoba lub zajmiesz wazne stanowisko -serce- wielka milosc, szcesliwe zycie rodzinne -moneta- dostatnie nzycie i sukcesy w interesach -gwiazada-kariera autorska lub piosenkarska,slawa -statek- deleka wyprawa i wspaniale przygody -slonce- wiele radosci w nadchodzacym roku -cebula-zly,smutek -jablko-odnowa, przyplyw sil

Gość ble...ble...ble...
no ja też ozdabiam sale i ja będę ja zdobić balonami i serpentynami bo czy innym a tak w ogóle to ja bym nie zdobiła sali w nietoperze bo one kojarzą mi się bardziej z halloween 'em balony koloru kremowego złotego i taki bordowo-fioletowy;Pteż żeby nie było za pstrokato i serpentyny koloru złotego i jeszcze nie zakupiłam ale chciała bym jakiś żeby pasował do koloru balonów;P mam nadzieje że choć troche pomogłam;P a jeśli nie chodzi o sale tylko ogólnie to jeszcze oczywiście wróżby i jedzenie ale my będziemy mieli jedzenie w klasach każda klasa w innych klasach najedzą się i znowu idą się bawić;P a wróżby znajdziesz w necie;P

Gość sexilaska
ludzie jutro mam dyske ja organizuje będzie mój chłopak chcem wypaść świetnie ale i wystrój musi pasować help!!!

Gość izkalove(imprezowiczka)
ja poprzyklejałam na ściany gwiazdy okna pozasłaniałam ciemnymi zasłonami itp a na stolach porozżucałam tagrze gwiazdy no a na głównej ścianie olbrzymi księzyc było ślicznie polecam