Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidkia

Podszywacze wynocha z forum

Polecane posty

Gość blę
Ariane nie uprawiaj wazeliniarstwa

Gość Lidkia
najbardziej jednak rajcuje mnie wspolna kapiel z moim ulubiencem panem stasiem. kiedy namydlam jego podwiedle juz cialko mdlem w plynie zakupioym w tesco, czuje jak jego ptaszysko unosi sie do gory aby za chwile opasc z impetem a kiedy jego wielkie oslizle wargi uloza sie w usmiech zabija mnie zapachem , wtedy czuje sie w pelni ustaysfakcjonowana i przystepuje do delektowania sie jego cennymi zapachami spod skory:classic_cool:

Gość Lidkia
dodam iz czesto oddaje sie w opieke Heniowi kotry lubi mnie lizac swoim szorstkim jezorem na ktorym zostaja resztki owsianki i sucharow:classic_cool:

Gość blę
Dodam jeszcze tylko że mam niesamowitą ochotę na głęboką i agresywną penetrację mojej kakaowej pieczary, wykonywaną przez w/w pana Stasia, którego tą drogą serdecznie pozdrawiam. :classic_cool:

Gość blę
Ariane nie uprawiaj wazeliniarstwa to ma być szorstka sprawa bez poślizgu :classic_cool:

Gość blę
Ariane lubisz ? nie za duzo powiedziane? jak mozna polubić kogos po przeczytaniu jego postow?HAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAnIE MOGĘ HAHAHHAHAHAAHAHAH Ty się boisz po prostu ,nie chcesz być przez nich osmieszoną HAHAHAHAHAH

pewnie ze mozna kogos lubic:) a bać sie nie mam czego, juz nie raz podszywano sie pode mnie i jakoś żyje, wiecej dystansu...

Gość blę
a skutkiem mojej znajomosci z panem stanislawem jest liczne potomstwo ktore powilam w stajni przy osrodku geriatrycznym. wydajac na swiat kolejne dzieci bawilam sie ogromnym pytongiem konia krwi arabskiej ktory jednoczesnie zasazdal mi w dupsko rzac przy tym niemilosiernie

Gość Ariane nie sciemniaj
i bacz byś się nie zakochała :D:D po przeczytaniu czyjejs wypowiedzi :classic_cool:

Gość blę
jestem starą panną i bardzo przewrażliwioną ,przepraszam :)

Gość blę
tak sobie tłumacz ,Ariane :classic_cool:;)

Gość A riane 84
chetnie poznam napalonego jegomoscia z ktorym poznam tajniki masturbacji ogonami wolowymi ktore pozniej wykorzystamy do konsumpcji:classic_cool:

Gość blę
Ja tu pisuję bardzo długo i mam wielkie opory przed lubieniem czy nielubieniem kogokolwiek,mnie to rybka:classic_cool:

Gość blę
Z niedzieli na ponidziałek,pod osłoną ciemnośći biegne nago do klatki małp i kradne im banany.Następnie obieram go i ruszam głową góra -dół na bananie jak na blondynke przystało.Oczywiscie uważam na zęby.:classic_cool:

Gość Ariane..84
marze o seksie z Andrzejem Lepperem w jego traktorze :)

Gość A riane 84
Jestem miła dla podszywaczy bo liczę ,że mnie oszczędzą :classic_cool:

Gość A riane 84
a jutro udam sie do tesco aby odstac swoje w kolejce po paczke popularnych ,najlepszych na stressa. uwielbiam pluc tytoniem na odleglosc

Gość blę
wytapetowałam sobie pokój zdjęciami romana giertycha i całymi dniami ostentacyjnie ocieram się o ściany wyobrażając sobie ,że muskam ciało mojego idola :classic_cool:

Gość Ariane..84
gole sobie nogi jednorazową maszynką firmy gilette, dzieki temu sa zawsze gładkie :).......tyłek tez sobie golę aby był milusi choc jak dotąd nikt się nie skusił :(

Gość blę
w porze "Tanca z gwiazdami", nacieram swoja twarz i wlosy gesiwem, marzac, ze moja cera stanie sie podobna do glebokich niczym Kanion Kolorado zmarszczek Beaty Tyszkiewicz, a moje rzadkie i cienkie wlosy zaczna przypominac bujne i rozwichrzone kedziory Zbigniewa Wodeckiego. Podsp[iewuje przy tym tekst "Pszczolki Mai", traktujac go jako mantre.:)

Gość blę
ave fekal :classic_cool:🖐️

Gość Ariane..84
nie mam się z kim kochać ani przed kim rozebrać , kiedy juz nie mogę tego znieść zakładam miniówke na me krzywe krótkie nogi, obcisła bluzke i ide z wizyta do lekarza - najbardziej lubie chodzić do dr. Andrzeja- 56 letniego łysiejacego starego kawalera , ma on slaby wzrok i to jego najwieksza zaleta poniewaz nawet we mnie potrafi dostrzec kobiete. Kiedy siedze w poczekalni stopniowo miedzy nogami odczywam coraz wiekszy dreszcz podniecenia , w koncu nadchodzi moja kolej, lekarz zwykle pyta - co pani jest? odpowiadam - boli mnie brzuch i czekam na te wspaniałe słowa : niech sie pani rozbierze , wtedy czuje sie jak prawdziwa kobieta i warto zapłacić te 200 zł za taką wizyte aby przeżyć tą wspaniałą chwile wypełniona dreszczami podniecenia :)

Gość Lidkia
dzis zamierzam udac sie do najblizszego kiosku ruchu w ktorym sprzedaje pani basia spod trojki aby nabys u niej podkolanowki z wiskozy, kiedy zdjemuje je wieczorem w ciemnosciach rozbierajac sie przed panem stasiem az iskry leca

Gość Lidkia
a kiedy uprawiam orgie seksualna z moim kochankiem ktoremu brak przedniej jedynki zawiazuje mu rece tymi podkolanowkami aby dosiasc jego nabrzmialego zylastego pytona. pozniej z premedytacja wkladam mu w usta papierosa bez filtra poczym wciagam odbytem snujacy sie dym :classic_cool: