Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidkia

Podszywacze wynocha z forum

Polecane posty

Gość blę
tak się zasranawiam...podszywaczu LIDKIA jesteś chłop czy baba?

Gość blę
kuźwa mi już też się udzielają te odbyty...zasranawiam :O....miało być zastanawiam :P

Gość Lidkia
nie pogardze tez gorami. lubie gorowac nad moim pomarszczonym wujkiem Stefanem kiedy ujezdzam jego pytona:classic_cool:

Gość Lidkia
a kiedy skoncze ujezdza wujka chetnie wybiram sie nab morze aby sztachnac sie smrodem zdechlych ryb ktorych czesto uzywam do orgii seksualnej [ cool]

Gość blę
gdy promienie słońca zaczynają przegrywać z ciemnością nocy wychodzę z mojego domu i przemierzam osiedlowe trawniki w celu poszukiwania psich stolców,które mierzę ,dokładnie opisuję a następnie po powrocie do domu analizuję zebrane dane dotyczące tej zacnej populacji :classic_cool:

Gość Lidkia
potrafie tez wsadzac sobie najnowsza plyte boysow pomiedzy wary sromowe i udawac ze robie wiatr :classic_cool:

Gość wielki nieudacznik
kiepscy podwszywacze piszą wyłacznie dupne lub gówniane posty,niewiele wiedzą o prawdziwym podszywie:D

Gość blę
namiętnie słucham płyt chodnikowych :classic_cool:

Gość Lidkia
ostatnio zdobylam trudna umiejetnosc zjadanie kroliczych bobrow na czas :classic_cool:

Gość blę
nooo;] w dodadtku jesli pod tym podszywem kryję się panna to z małymi cycami i wielką dziurą ,jesli facio to z małym penem---mają kompleksy

Gość Lidkia
co nie znaczy ze nie potrafie z wielka gracja przejsc po ulicy dotykajac chodnika swoimi mniejszym wargami sromowymi zostawiajac po sobie slad niczym slimak:classic_cool:

Gość Blę
Z zacięciem godnym samego Herculesa Poirot, przemierzam "Hetmanem" kraj przebrana za ciężarną zakonnicę, zwiedzając męskie szalety dworców PKP w poszukiwaniu zimnych stolców które pieczołowicie wyławiam chochlą i zbieram do reklamówki. Powróciwszy do domu niczym Odyseusz po długiej tułaczce, przyrządzam pożywny, aromatyczny posiłek dla moich domowych głodomorów, który w rodzinnym cieple puszczanych gazów gremialnie spożywamy wedle staropolskiej tradycji z jednej misy, oglądając przy tym komedie romantyczne Pasoliniego i ukrycie masturbując się zdechłymi ze starości węgorzami z TESCO. :classic_cool:

Gość blę
nuda💤 przynudzacie

Gość blę
rozmawiam sama ze sobą :) ale to już tak od dzieciństwa spędzonego w ciemnej piwnicy ,piszcie dalej 💤

Gość blę
właśnie przynudzacie...pewnie skończyły się wam pomysły :O

Gość blę
w kólko te same znane teksty podszywaczy,kopiujecie od siebie ? postarajcie się .

Gość blę
no dajcie coś jeszcze ,mam dużo miejsca w notesie żeby zapisać i później chwalić się koleżanką w pracy jaka jestem cool wyluzowana :classic_cool:

Gość blę
Codzień w znoju wybierając naszą rodzinną wykałaczką gnój z gumofilców odziedziczonych po prababci, niczym wielki filozof oddaję się refleksjom nad naturą doskonałości stolca w jego ontologicznie transendentnym i immanentnym ujęciu, smyrając przy tym owocem mango z puszki swą włochatą muszelkę gdzie z powodzeniem choduję kolonie rzęsistków pochwowych. Gdy juz szczytuję intelektualnie bezsprzecznie zbliżając się do ostatecznego rozwiązania zagadki wszechświata, gazy jelitowe dyfundujące z układu krwionośnego do jelit przypominają mi słowa zacnego Fryderyka Nietzsche: "Brzuch jest powodem, iż człowiek nie uznaje siebie tak łatwo za boga". Zrezygnowana udaję się do naszego wychodka, gdzie czeka już na mnie mama z misą aromatycznego, parującego stolca.:classic_cool:

Gość Lidkia
Prezentując bezkompromisową postawę, godną cesarza Hirohito w trakcie akupunktury jąder, zakładam sobie na głowę stary kalosz sąsiada spod szóstki i biegnę na oślep w kierunku najbliższego warzywniaka by tam skomląc z pożądania poprosić o gratisowe wydanie naci od pietruszki, która tak urozmaica moje zdezelowane życie erotyczne.

Gość Lidkia
mam na imie Lonia :), lubie male pieski, kapelusze z kwiatami i brukselke z wrzatku. W wolnym czasie namietnie chadzam na bankiety, ukrywajac w mej obfitej fryzurze frykasy ze szwedzkiego stolu.:classic_cool:

Gość Lidkia
mimo,że mam 24 lata rodzice dalej przeżuwają za mnie pokarm ,bo boją się ,że się udławię :classic_cool:

Gość Lidkia
z tych frykasow preferuje najbardziej szponder wolowy kotry namietnie ukrwyam w moim bujnym owolosieniu lonowym na ktorym gotuje pozniej wyborny rosol dla moich podopiecznych z zakladu geriatrycznego :classic_cool:

Gość Lidkia
zdarza mi sie tez ukradkiem podjadać z talerzy moich podopiecznych :classic_cool:

Gość Lidkia
a kiedy juz wszyscy zasna wtey z wielka frajda klade na stol szponder wolowy aby w samotnosci delektowac sie zapachem mojej kuciapki i spozywac z namaszczeniem resztki pokarmu wyciagniete z ust starego Zygmunta :classic_cool:

Gość blę
serio,przynudzacie ,az mnie na sen zbiera💤

Gość Lidkia
dodam także ,że razem ze szwagrem obcięliśmy sobie po nodze ,żeby wziąć udział w paraolimpiadzie :classic_cool:

Gość Lidkia
Codziennie rano udaje sie na pobliska budowe,gdzie wciagam nosem okruszki z drugiego sniadania robotnikow,w zamian za dogłebna penetracje mojego braza stalowa liną.Po czym siadam na lyzke koparki i z radoscia oberwuje postepy w naszym budownictwie.:classic_cool:

Gość blę
Lubie jak mój krok przyciąga wzrok innych facetów.A na dyskotece to boje sie nawet do kibla pójść, dlatego moje zwieracze są wytrenowane jak triceps Pudziana, a mój pęcherz jest odnotowany w księdze Guinessa, jako największy stuczny zbiornik wodny na Ziemi.:)