Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziczek_8927

Byłą dziewczyne mojego chlopaka dalej trzyma miłosc do niego..

Polecane posty

Gość Madziczek_8927

Chodzę do szkoły z byłą dziewczyną mojego chłopaka. Prawdopodobie ją dalej trzyma ta niespełniona miłość, tzn, on ją rzucił chyba z 2 razy przez jej niewierność a raz to razem zerwali z powodu że on właśnie skończył szkołę i szedł dalej no i ona myślała że on ją będzie zdradzał. No ale mniejsza z tym.. No i niestety ona chodzi ze mna do szkoly jak już to powiedziałam. Nigdy nie zamieniłyśmy słowa, tylko krzywe spojrzenia i głupie śmiechy. Z tego co wiem ona ma bardzo dużo do mnie, wprost mnie nienawidzi. Słyszałam duzo niemiłych rzeczy jakie mówi na mnie, nic bym nie mówiła zwisa mi to ogólnie, ale raz pisałyśmy niby przez przypadek ona do mnie puściła sygnała, no to ja kim jestes a ona "a to mój brat, spr twój nr." i się przedstawiła, no i tak się zaczęła nasza znajomość i ja jej napisałam że wiem że ona coś do mnie ma i żeby mi to powiedziala, a ona że nic do mnie nie ma i nawet nie bardzo wie jak wygladam.. :] buhaha świetne, no nie?? Ale najlepsze jest to, że pewnego razu stałam sobie z koleżankami na przerwie i ona również stała w niebezpiecznej odległości przy mnie i na lekcji wysłała mi sms dlaczego cały czas na nią patrze, to ja , że mam lepsze widoki;-) i że nie każdy się musi na nią patrzec;-) a ona, że widziała coś tam coś tam. no ta kobieta mi spokoju nie da;-/ przeciez jej była dobra koleżanka mi powiedziała poprostu wszsystko co ona mysli o mnie.. zaczynając od tego że jestem poje*** że mówie bez sensu, chodz nigdy ze mną tak nie rozmawiala twarz w twarz, i jeszcze że podwalam się do wszystkich chłopaków;/ i co ja mam z nią zrobić?? ja już nie mam ochoty chodzic do szkoly przez nia, przez ten jej zabojczy wzrok,mam ochote ja zabić jak ją widze.. ehhh. prosze bez głupich komentarzy..

Gość GosiaSamosiaaa
tak szczerze to ja wogole niewiem w czym tkwi problem :) i co napisac ale moze dziewczynie chodzilo o to zeby sie "wygadac"