Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy

czemu nie realizujemy swoich marzen?

Polecane posty

Gość raz dwa trzy

ja np. chcialabym skoczyc ze spadochronem, chodzic na strzelnice, sprobowac wspinaczki sciankowej, pochodzic na basen, gdy bedzie to mozliwe zapisac sie na zajecia doszkalajace jazde samochodem ale juz terz wiem, ze nigdy nie zrealizuje zadnego z tych pkt:O cholera nie chce tak.co nas trzyma przed smaorealizacja?brak samozparcia?strach?

Gość raz dwa trzy
nikt tak nie ma?

Gość piate kolo
przestań jarać trawę

Gość raz dwa trzy
:):D

Gość -000
A ja nie wiem jakie mam marzenia. Bo dzis chce tego - jutro czego innego i tak ciągle. To smutne ;-(( nie wiem co z tym robic......

Gość marrzycielka
Ja tez mam marzenia zeby chodzic na strzelnice, sprobowac wspinaczki, wyjechac na kurs latania na paralotni ale nie realizuje tego bo nikt moich pasji nie podziela i nie chce mi sie isc samej albo nie mam czasu. Ale najwiekszym marzeniem jest wyjechac do hollywood i zostac aktorka :p ale to marzenie jest nierelane do wykonania m.in z powodu braku znajomosci jezyka ang i wielu innych powdow :)

bo nie mam marzeń a nawet jak by się poszukało i jakieś znalazło to i tak nie dało by się go zrealizować będąc mną, bo przszkodziła by nieśmiałość, małomówność, brak znajomych, niski wzrost, mało kasy, głupota itd...

Gość
część realzuję :) ale niektóre niech pozostaną w sferze marzeń, bo co to za życie, gdy się nie ma o czym marzyć? :p

Gość hgdsaa
a ja wygrałem życie ---> jesteś niemożliwy. może napisz coś więcej o sobie. jestem bardzo ciekawa. co robisz na co dzień?

zacznij od najmniej niemożliwego czyli od basenu...możesz isć popływać z koleżanką, we dwie zawsze raźniej potem idź TYLKO popatrzeć na skoki spadochronowe, poszukaj na necie o tym gdzie będą jakies pokazy czy coś, zawsze jestes ten krok bliżej. :)

Gość hgdsaa
jednym slowem: jestes UDANY :D :D :D niski wzrost, tzn ile masz? moze nie jest tak źle... sam widzisz zresztą, sa ludzie niscy, brzydcy ale pewni siebie, umieja walczyc o swoje. czemu ty sie boisz?

\"Obawa przed utratą wszystkiego, co się dotąd zdobyło, za jakiś sen, jest zupełnie naturalna. \" P.Coelho Jedni realizują marzenia inni wolą marzyć. A ja miałam szczęście na takiego, który się wystraszył swoich marzeń. Cóż.......bywa i tak :(

Gość bo nie mamy pieniędzy

Gość nie mam kasy na moje marzenia
poki co :) niestety rata kredytu za mieszkanie jest wazniejsza ;)

Kiedyś miałam marzenia i nadzieje na ich realizację, dziś wiem że nie zależa ode mnie, staram się robić to, co mogę, a reszta nigdy się nie spełni. Po prostu marzymy o wielu rzeczach, a nie sądzimy nawet jak trudne jest ich zrealizowanie, a może za dużo marzymy a za mało robimy? A może niektóre rzeczy zawsze powinny zostać tylko w sferze marzeń.

ja sie chyba boję realizować marzenia. ciekawe, ale dla mnie życiu brak realności.. cała nasza egzystencja jest dla mnie zagadką.. po co dlaczego? i tak umrzem.. więc po co to wszystko?

Gość raz dwa trzy
agiie-->skoro umrzemy t czemu by nie sprobowac spleniac swoje marzena i czemu nie probowac przezyc tego zycia jak najlepiej?co mamy do stracenia?skoro i tak wszystko zmierza do jednego.ja tam patrze pod tym katem:)ne mam nic do stracenia a chce umierac z mysla, ze przezylam swoje zycie jak najlepiej.ale gdybym miala umierac teraz to bylaby to smierc z wielkim zalem bo mam nadzieje, ze jeszcze wiele mnie czeka. marrzycielka --> a czy zawsze musi byc ta druga osoba, ktora nas pociagnie za soba do realizownaia swich plamow? no wlasnie, to dziwne, ze ktos inny musi nas mobilizowac le ja tez tak mam, ze chcialabym zeby ktos ze mna to wszystko robil, byloby jakos razniej.:O:)

moje marzenia prawie zawsze sie spelniaja ,chociaz czasem sam sie ich balem ,trzeba gleboko wierzyc w siebie ,wtedy nawet nierealne sprawy staja sie rzeczywistoscia

Gość raz dwa trzy
wlasnie, to chyba wszystko zalezne jest od wiary we wlasne sily.

Gość marrzycielka
raz dwa trzy --> no niby mozna bylby to wszystko zrobic samemu ale wtedy nie ma takiej radosci. Zawsze z kims jest razniej mozesz sie do kogos odezwac i faktycznie czlowiek bardziej sie mobilizuje. Wiadomo mozna kogos gdzies poznac ale jednak latwiej jest na jakis kursach itp.

kiedys bylem strasznym realista, wiele przez to stracilem ,dzisiaj gdy sobie cos postanowie mam na cos zwariowanego ochote, konsekwentnie daze do celu ,nie interesuje mnie co bedzie jutro ,wazne jest dzisiaj ,teraz

agiie A po co? Zyj dniem dzisiejszym ,zyj tak jak by to mial byc twoj ostatni dzien ,jedno mamy zycie wiec szkoda je chyba tracic na zmartwienia

to jak zadanie z matematyki, jak nie wiem o co w nim biega to musze do tego dojść..