Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy

czemu nie realizujemy swoich marzen?

Polecane posty

Gość mika_24
Moim największym marzeniem była wesoła rodzinka, ciepły mąż, udane dzieci.... i już pomału to się spełniało, gdy jednego dnia wszystko prysło.... Osoba z którą planowałam życie mne zostawiła :( Teraz po prostu boje się marzyć... Inne marzenia typu własna niezależność (mieszkanie, samochód), podróże na razie się nie spełnią bo nie mam na to pieniędzy :(

to dużo tłumaczy chyba.. ja wszystko na logike biore.. wszystko musi meic jakiec jakies logiczne wytłumacznie/przyczyne ja nie lubiałam polskiego..

ale wiesz zycie nie zawsze jest logiczne ,wiele zdarzen nie ma nic wspolnego z logika ,a jednak sie przytrafiaja

ale dochodze do wniosków że życie jest bezsensu.. moja przynajmniej.. to tak jakbym się urodziła nie tam gdzie powinnam.

no no wiecej optymizmu ,tez mialem takie wrazenie i dlatego zmienilem miejsce na bardziej do mnie pasujace ,trzeba tylko mocno chciec

hmm moje marzenia, jest ich tak wiele:) wszystkie chciałabym zrealizować, może kiedyś się uda:)

\"eh Ty życie łeż mych winne.. nie zamienie Cię na inne\"

no bo co minął już rok zaraz będzie 25latek.. a przez ten rok żadne marzenie się nie spełniło

-------> jestem soba Wracaj bo kolejne małe marzenie ucieknie Ci z przed nosa ;)

A ja staram się w miarę możliwości realizować martzenia przynajmniej te najbardziej realne lu możliwe do realizacji w krótkim terminie dalej nie myślę bo jutro może mnie już nie być

-------->jestem soba Podobno ja jestem Twoim marzeniem ........przynajmniej tak napisałes ;) A skąd masz pewność, że nie ucieknę?

Mam takie przeczucie Napisalem , ale czasem jestem strasznym realista Ty jestes dla mnie raczej nieosiagalna Chociaz jak sie mocno chce.............

\"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. \" P. Coelho :D

A może jesteś Sprzedawcą Kryształów i wolisz marzyć niż te marzenia spełniać?

Tak ,nie sa to co prawda miliony lat swietlnych ,ale moje miejsce jest tu w moim raju ,nie wiem czy Tobie by ten moj raj odpowiadal

W moim raju zawsze swieci slonce W moim raju nie ma miejsca na smutki W moim raju kazdy dzien zacheca do zycia

nie znam kobiety, która nie pragnęłaby tam być..........choć przez chwilkę.

\"Pozostanę tu przy tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać.\" Coehlo piękne, no nie??

mnie za bardzo nie stać na realizację swoich marzeń....chciałabym mieć swój domek i sportowe auto i jakąś terenówkę z napędem na 4koła żeby można było gdzieś pojeździć