Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceq

z kwiatami czy bez?

Polecane posty

zastanawiam sie bo mama mojej dziewczny chce mnie poznac i wkrotce penie dostane zaproszenie do niej do domu i nie wiem jak zrobic z kwiatami czy wypada dac tez cos mamie ?? chyba nie ... i jak sie najlepiej przywitac zeby zrobic porazajace wrazenie na przyszlej tesciowej ? :)

Gość daj mamie kwiaty
koniecznie. Od razu polubi Ciebie za dobre wychowanie.

Gość lepiej nie rób porażającego
wrażenia... lepiej, żeby nie wyczuła, że chcesz na siłę zdobyc jej przychylność. nie udawaj kogoś kim nie jesteś. jeśli to nei w twoim stylu by dawać kwiaty kobiecie, to nie kupuj bukietu, bo w ten sposób zaczniesz te znajomość od kłamstwa. badź sobą, bądź naturalny, nie próbuj zrobić na niej wrazenia, bo wyczuje, ze grasz i jesteś skreślony. poza tym ona też się na pewno denerwuje, także nie bedzie xle, jeśli tylko będziesz sobą..

Gość zobaczysz ja pierwszy raz
kwiaty MUSISZ kupic i juz ! dla dziewczyny róże a dla ojca jak ma dobre winko 🖐️

ale kwiaty dla mamy i dziewczyny ? :) a co w dwoma siostrami ? :P ojca nie ma ... pewne sytuacje niestety wymagają gry ;/

i od razu mamy bardzo szrtwną, milusiowatą cukiekowatą sytuację.. aż sie niedobrze robi.. jak będziesz szedł np: na obiad.. to ostatecznie możesz wino przynieść.. lub nic. zresztą jak matka lubi taka maskarade to kup kwiaty.. tylko wtedy o dziewczynie nie zapomnij. siositra nie trzeba.

Gość candywoman
wypada przyjsc z kwiatami, nie jakims ogromnym bukietem ale mały skromny robi dobre wrazenie, bo to jedna z zasad :) z winem może byc ciezko, bo jesli np. jej mama zrobi drób a on przyniesie czerwone wytrawne?

liczy się gest.. a jeśli on przyniesie lilie a jej mama ich nieznosi.. a róże są bardzo oklepane, a czerwonych nie wypada. itd itp.

zreszta z racji ze róze są oklepane ona moze ich nie lubieć liczy sie gest.

Gość to moze czekoladki
dobre gatunkowo ale bez wydziwiania?? dla mnie kwiaty to tak troche sztywno.....do czekoladek mozna jakis zart słowny dodac:)

Gość candywoman
niech zapyta dziewczynu\y jakie kwaity lubi jej mama

moj taki danwy ex zawsze jadac do mnie do domu na obiadek przywzoil mojej mamie kwiaty czekoladki dobra kawe ;) uwazam ze kwiaty przy 1 spotkaniu to bardzo mily gest;)

Gość a autor zszedł na zawał
czy co, że nic nei pisze na swoim topiku??????

Gość po takich poradach nie trudno
dostac zawału :P:P

Ama_leta: wolałbym zorbic na jednej i drugiej wrażenie ;/ niestety nie wiem jak to przyjmie bo znamy sie dość krótko i może pomyśleć ze nie wiadomo kto to ja jestem ;/ wiem ze juz mnie lubi z opowiesci i raczej ejszcze nigdy kwiatow od chlopaka swojej dziewczyny nei dostala

Gość hgdsaa
moj byly chlopak tez do moich rodzicow zawsze jakies prezenty przywozil a i tak w ostatecznosci okazal sie palantem :o

Gość hgdsaa
wiec nie wiem po co byla ta cala szopka :)

Gość haha dlatego lepiej
żeby sie palanci nie kryli i nie próbowali robić wrazenia, bo nie ważne jak facet zaczyna, ale jak kończy :D

Gość hgdsaa
haha dlatego lepiej --> święta prawda!!! :) 🖐️