Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowiec

Taki sobie temat...

Polecane posty

Gość bananowiec

Ponieważ posiadam dziecko, zdarza mi się korzystać z tego działu, może z czystej ciekawości a może z potrzeby dysputy z innymi matkami. Zresztą to jest akurat mało ważne. Chciałam zapytać/dowiedzieć się, dlaczego jedno z podfor tego serwisu, którego założeniem była, wymiana opinii, rad, zdań, uzyskiwanie pomocy, stał się jednym wielkim workiem jadowitych gadów? (nie chcę generalizować, dlatego nadmienię, że jest tu wiele pożytecznych osób), ale reszta to zgraja kobiet z problemami i bynajmniej nie chodzi mi tu o problemy natury "macierzyństwa" a bardziej psychiczności tych osób/kobiet. Waszym celem jest wpierdzielanie się na każdy wątek (tego działu) i ujadanie. Nic więcej. Korzystacie z okazji żeby zabłysnąć, zyskać aprobatę, bo nie rozumiem?

wydaje mi się, że wiekszość z tych plujących jadem osób to niedorosłe szczeniaki usiłujące zabić nudę ... inaczej wytłumaczyc tego nie umiem. No w każdym bądź razie nie wyobrażam sobie, by któreś z masy idiotycznych komentarzy napisała matka ... chyba, że jestem w błędzie.

Ladne okreslenie pozytecznych osob............. Topiki sa rozne rozne problemy i pozyteczni lub mniej pozyteczni ludzie>>>>:):) No i oczywiscie cytrusy sa tutaj ot tyle:(:(:P:P