Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaa

pomocy !!!!

Polecane posty

Gość malaaaaaa

Czesc dziewczyny ! Ostatnio kolchalam sie z facetem do KONCA 13 pazdziernika a okres skonczyl mi sie 11.moj cykl trwa od 28-30 dni. Wiec najpozniej powinam dostac okres w poniedzialaek. Ale mam przeczucie ze jestem jednak w ciazy,ale czy to jest mozliwe ?

Gość ojd
według mnie nie możliwe żebyś była w ciąży jestem pewna że nie

Gość malaaaaaa
:(

Gość malaaaaaa
a przeciesz plemniki moga zyc 72 h !!

Gość kornelkaa
zrob sobie test ja tez ak jak ty w podobnych dniach sie kochalam z chlopakiem i nie jestem w ciazy . dostalam miesiaczke ostatnio a spozniala mi sie 9 dni

Gość ojd
jeżeli masz cykle dugości takiej jak pisałaś to owulacja przpada mniej więcej w środku cyklu jeżeli uprawiałaś sex w czasie okresu to wątpię żebyś zaszła w ciążę a dlaczego twierdzisz że jesteż w ciąży??

Gość malaaaaaa
poczekam do poniedzialku jak nie dostane to zrobie test dla swietego spokoju..a ktoras z was miala jakies objawy ciazowe dopiero przed miesiiaczka?tzn mam objawy miesiaczkowe tak mysle ...ale sa inne niz zawsze :(

Gość malaaaaaa
i co jeszcze zauwazylam to czesciej chodze siusiu niz zawsze...wczoraj bolaly mnie jajnik i to juz od paru dni,a wczlraj byl do niezniesienia...

Gość kornelkaa
powiem ze nie mialam zadnych objawow na ciaze dlatego bylam w szoku ze dostalam miesiaczke... tylko w nocy pobolewal mnie brzuch .. ale to bez wszystkie dni tak samo mnie jajniki kuly.. piesi robily sie wieksze .. i 2 dni przez sutki tak mnie bolaty ze nie mogla ich dotknac . i zdarzylo mi sie to pierwszy raz

Gość ojd
ja byłam w ciąży nie dawno poroniłam nie mialam żadnych objawów na początku w dnkiu kiedy miałam dostać okres bardzo boał mnie brzuch i to wszystko myślę że masz objawy jak przed miesiączką i nie jesteś w ciąży ale dla swojego spokoju zrób test

Gość kornelkaa
malaaaa --> masz to samo co ja , co chwile chodzilam sisiu tak co 2 godziny .. ale mam jeszcze taka mala nadzieje ze jestem .. bo przeciez miesiaczka moze wystapic do 4 miesiacza .:))

Gość malaaaaaa
przykro mi z utraty fasolki :(

Gość ojd
jeżeli planujecie dzidziusia uważajcie na siebie bardziej niż zwykle i kupcie sobie w aptece folik "kwas foliowy" ja już nie planuję boję się

Gość malaaaaaa
kornelka---a jak z twoja temperaturka mierzylas ? ja mierzylam przez ok.2 tyg do teraz i zawsze mialam 36.9-37,4...kazdy mowi ze to inwidualne,ze kazda kobietama inaczej,ale jesli utrzymuje sie przez dluzszy czas moze oznaczac "fasolke" :) nigdy wczesniej nie mierzylam tem.moze mialam taka zawsze...hmmm...mam nadzieje ze jednak nie i bedzie dziidzia :*

Gość oznaki ciążowe
typu to że chodzi się częściej siku pojawiają się dopiero po ładnych paru tygodniach kiedy masz już pokaźny brzuszek , bo wtedy jest większy ucisk na pęcherz. pierwszym objawem jest najczęściej brak miesiączki

Gość amkaa
halo jest ktos jeszczy na forum :( ja chche dzidzi