Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramboli_Bamboli

przebijanie sutka .... boli ??

Polecane posty

chciałabym przebic sobie sutek :) dobra wiem ze zaraz mnie zjedziecie, ale mi sie to bardszo podoba...jestem ciakawa czy ktos juz ma przebity ...czy bolało i jak to jest z karmieniem dzieci ?? cxzy mozna z takim kolczykiem karmic piersią?? nie wyzywajcie mnie i nie depczcie !!! czekam na szczere oidpwiedzi

Gość mam pytanko........
a ta druga melodia jak pokazywali filmik o Błażeju co to za piosenka?

Gość msdkfndkgnd
hej :) mnie nie bolało, NIC nie czułam, ale zależy to od osoby - wiekszość kobiet twierdzi, że boli. Co do karmienia - w każdej piersi znajduje się kilka gruczołów mlecznych, spokojnie można później karmić piersią. Oczywiscie należy najpierw wyjąć kolczyk :P pozdrawiam

Gość pomocc
Hej;) Moge prosic o glosik na siostrzenice i na Superseller? Nie trzeba sie rejestrowac, nie trzeba nic potwierdzac na maila. Wystarczy tylko na Zlote Dzieci przepisac kod, a na Superseller kliknac w 5$ ;) http://tiny.pl/jxql --> Superseller http://www.zlotedzieci.pl/zobacz.php?i=189 Moge odklikac gdzie chcesz;) PS. Jesli nie chcesz otrzymywac ode mnie wiadomosci, to poprostu mnie zablokuj ;)

Gość msdkfndkgnd
aha.. i jakbyś się zdecydowała to polecam na początek sztangę - na bananach albo kółkach gorzej się goi :)

Gość ***Misiak***
raczej boli ;(

Gość moim zdaniem bardzo boli
wtedy mózg

Gość gość
Najbardziej denerwuje mnie jak wypowiadają się osoby co nie mają o tym. Jak ktoś ma jakieś pytania na temat piercingu to zapraszam do mnie na gg 7202699. Piercer Jarek