Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milena12345

jak leczyć wypadające włosy

Polecane posty

Bardzo wypadają mi włosy .Brałam już różne witaminy nic nie pomaga.Może ktoś ma lek na tą dolegliwość.

Gość ja pindolte nie moge
ja mam lek. Jak juz ci wypadna te wlosy to je pozbieraj do kupy, wloz do sloika zalej nafta kosmetyczna, zoltkiem jaja, sokiem z cytryny, olejkiem rycynowym i zostaw na parapecie. Moze sie odzywia. A tak wogole to masz topik temu poswiecony tak jak ta od heli cos tam wiec po co trujesz dupy..

Dokladnie juz tych topikow odnosnie wypadajacych wlosow jest z tysiac,wystarczy poszukac w wyszukiwarce!!!!

Gość Agata*86
Mi na wypadające włosy bardzo pomogła naturalna odżywka czyli : -nafta kosmetyczna z dodatkiem olejku rycynowego -1-2 żółtka (WAŻNE!! należy dokładnie oddzielić żółtko od białka!!) -sok z cytryny Wszystko razem zamieszać i nałożyć na suche włosy. Trzymać tak około pół godzinki (można dłużej , można krócej), zmyć i umyć szamponem (najlepiej dwa razy żeby dobrze zmyć żółtko). PISZE TO SZCZERZE I NAPRAWDĘ POMAGA NA WYPADAJĄCA WŁOSY. Ale trzeba być cierpliwym bo po pierwszym razie nie widać efektów :) pozdrawiam.