Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polihymnia

wkurzają mnie faceci na babskim forum

Polecane posty

nie wiem czemu ale po prostu mnie wkurzają:o kiedys kłóciłam sie z jednym facetem i ten w pewnym sie mnie zapytał czy nie chce z niego zrobić cioty... ale jak zrobić ciote z faceta, który już i tak przesiaduje na damskiej torebce?? rozumie że chcą porozmawiac z kobietami, ze im to sprawia przyjemność ale poco wypowiadają sie na typowo babskie tematy i jeszcze doradzają kobietą z swojego \"męskiego\" punktu widzenia? jak dla mnie to ten ich punkt myślenia raczej nie jest do końca męski:o dowód?? wystarczy przeczytać kilka postów a później na ten sam temat porozmawiać z kolegą, tatą czy też innym mężczyzną...

Gość to takie smutne
:D :D :D

Gość bosz...
kazdy ma swoj punkt widzenia proste 💤

Gość
jak powiedziałam mężowi że na tym forum są faceci to tylko się uśmiechnął :)

Gość polihynmnia
chłeptam śluz ze śledzia, ciecz z cietrzewia i sos z sosny :classic_cool:

Gość bosz...
nuerosa i co to mialo oznaczac ze on taki niby meski?? ja tam lubie sobie czytac wasze problemy i smieje sie z tego gdyz ja nie mam takich :D 🖐️

Gość mnie też

bosz... to zę czytasz to nie grzech;) gorzej jak facet na damskiej torebce kreuje sie na macho, i próbuje cwaniakować:P troche to śmieszne że jakiś facet robi z sibie tardziela na forum dla kobiet:p już sobie wyobrazam takiego twardziela jak siedzi przy piwie z kumplami i mówi: ja sie zbieram damska torebka na mnie czeka....

Gość
to miało oznaczać, że gdyby odpowiedział \"tak ja też tam zaglądam\" byłabym rozczarowana :) plotkowanie na gg czy forum uważam za niemęskie ;)

normalnie na takie stereotypowe poglądy to aż się dyktafon w kieszeni otwiera

bakanie i picie piwa napewno nie jest oznaką męskosci... tak samo jak siedzenie na damskim forum:o

Gość moj maz by w zyciu tu nie
wszedl. Ze mnie tez sie nabija

Ale co za roznica czy faceci na tym forum sa mescy czy niemescy? :O (Jest tu tez pelno glupich kobiet btw)

enamorada a taka różnica że to raczej załosne jak jakiś zakompleksiony chłoptaś na damskim forum udaje macho i robi z sibie zimnego drania... troche to infantylny sposób dowartościowania sie:o

Gość ciezkie bedzie oj ciezkie
Zdystansuj sie troche ,nikt Cie tu sila nie trzyma, czytac tego tez nie musisz. Wiec albo nie czytaj, albo przyjmij jakim jest i zamknij morde:) Jestes kobietą?to powinnas wiedziec ze jak doradzają KOMU/CZEMU to doradzają KOBIETOM. A dwa- ROZUMIEM a nie ROZUMIĘ. Wiec zamiast krytykowac innych spojrz na wlasną dupę i milcz.Bo takie błędy jakie robisz nie świadczą o pomyłce tylko o głupocie. Wnioski wyciągnij sama.

Owszem, ale przeciez nie wszyscy tacy sa. Nie mozna uogolniac. Niektorzy faceci sa tutaj fajni. Po prostu niektorzy ludzie sa tutaj glupi niezaleznie od plci.

Gość
O widzę, że już się znalazły obrończynie forumowych twardzieli ;) moim zdaniem wielu facetów, którzy tutaj przesiadują (nie twierdzę że wszyscy) ma problem z zaakceptowaniem siebie.... niektórzy wiecznie narzekają na wygląd i wzrost a przebywanie na damskim forum daje im namiastkę przebywania w towarzystwie kobiet, czują się w ten sposób lubiani i akceptowani przez Was, choć w realnym świecie pewnie nawet nie zwróciłybyście na nich uwagi... druga grupa to tacy, którzy obrażają kobiety lub ironizują z pozycji mądrzejszego i w ten sposób się dowartościowują...

ciezkie bedzie oj ciezkie tym postem mnie rozwaliłes:P chyba jednak próba zakamuflowania prostactwa cie nie wyszła;) no ale cóz nie przejmuj sie;) może kiedyś uda ci sie sklecić jakiś porzadny post;)

Gość
Spójrzmy prawdzie w oczy... czemu tylu normalnych, miłych facetów spędza każdy wieczór na kafe? Wyliczyłam na szybko, że lubię czytać posty ok. 7 facetów o czarnych nickach i ich uważam za normalnych i fajnych. :)

Gość kajko i kokosz
a czemu tyle normalnych fajnych kobiet spedza czas na kafe? rzucasz sie bez sensu i bez powodu, idz se poszukac macho pod budka z piwem 💤

ciekawi mnie bardzo polihymnia, czy znasz miejsce gdzie są kobiety, a nie ma facetów? nawet w klasztorach damskich są zakonnice i bywaja również księża-chociażby spowiednicy:p

kajko i kokosz akurat ja nie jestem kafeteryjnym maniakiem;) ale to raczej moja sprawa i jak chcesz to załóż sobie o tym osobny temat;) no wybacz ale za kazdym razem jak sobie wyobrażan faceta siedzacego na damskim forum to zaczynam sie smieć;) i to jest już raczej śmiech litości:p

Gość kajko i kokosz
1. czytaj ze zrozumieniem 2. mam nadzieje, ze to "smiec" to byla literowka

aż mordę wykrzywia- ale to nie zmienia faktu że udawanie super samca na kafeterii jest po prostu żałosne i wzbudza litość;)

Gość ciezkie bedzie oj ciezkie
wcale nie probuje sie z tym kamuflowac. Tylko po co starasz sie odwrocic uwage od braku znajomosci jezyka ojczystego? Nie umiesz poprawnie pisac i to powinien byc dla Ciebie problem a nie faceci na forum. Teraz kazdy sie bawi w psychologa i wyciaga wnioski, pisze jacy sa Ci faceci a te wasze teorie i tak sa gowno warte. Nie bronie facetow bo mi jest to obojetne ilu ich tu siedzi i co pisza. Pomysl tylko jak nudno byloby gdyby siedzialy tu same zakompleksione baby takie jak TY. Strach sie bac.