Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polihymnia

wkurzają mnie faceci na babskim forum

Polecane posty

Gość
ja forumuję w pracy jak się nic nie dzieje :o mam akurat w weekend drugie zmiany (co za ból)... szukać już nie muszę ale gdybym miała to robić, na pewno nie wybrałabym ani gościa z forum ani spod budki z piwem - ja lubię mężczyzn aktywnych, z pasją :) pozdrawiam!

Neurosa byc moze faceci aktywni z pasja tez siedza tutaj w godzinach pracy ;) nie uogolniajcie

ale pogódź sie z tym polihymnia, że tu każdy kogoś udaje:D no chyba, że cierpi na chroniczny brak poczucia humoru-ja też-swojego czasu-udawałam brzydulę-wiec wyluzuj:p

ciezkie bedzie oj ciezkie -a skąd ta opinia że jestem zakompeksiona?? czy mi sie wydaje czy ktoś sie tu bawi w psychologa?? :P ja tez sie pobawie w psychologa i stwierzam ze osoba, która czepia sie literówek czy tez ortografii nie ma argumentów i na siłe próbuje zaznaczyć swoją wyższość;)

Gość jak Ci się nie podoba
to idź na inne forum, cześć i krzyżyk na drogę

Gość to takie banalne
że aż śmieszne! uzasadnienie jest proste, dlaczego tu przesiadujemy? bo to jedyne forum bez rejestracji!!!!!

Gość ale macie problemy
polowa tych facetow to tak naprawde kobiety a twoja krytyka raczej sie nikt nie przejmie wiec sie nie wysilaj

Gość
no faktycznie argument - a to problem zarejestrować się? :) Tak jak już wspomniałam - jest kilka czarnych ników, które lubię i podejrzewam, że mogą być fajnymi facetami... ale teksty pomarańczek, zwłaszcza o wyglądzie kobiet, otyłości, wzroście, miejscu kobiety w życiu po prostu mnie rozwalają :) nie mów Ariane, że ci się podobają i ich autorów uważasz za fajnych facetów znudzonych w pracy ;)

ale macie problemy -no i co z tego że nikt sie tym nie przejmnie?? Jakoś mi nie zalezy na tym żeby obcy ludzie na anomimowym forum przejmowali sie tym co pisze;) ja sie odstresuje częśc ludzi widze że tez i będzie ok;)

Gość to takie banalne
neurosa1 rejestracja czasami bywa męcząca i czasochłonna, czasami trzeba wypełniać ankiete, czekać na maila z potwierdzeniem, czasem trzeba odpowiadać na dosyć osobiste pytania, a tu - wchodze, pisze i już, bez rejestracji, to miałem na myśli ;)

Gość to takie banalne
chodzi o formę tego forum, to jak czat, ale można się zapoznać z wcześniejszymi postami... i tyle, to takie proste :P

Oczywiście że autorka miała prawo założyć taki (***) topik. Jak każdy, natomiast wkurzając sie na to że mężczyzna się wypowiada na kobiece tematy a zaraz potem sama śmie pouczać co jest męskie a co nie.. nie świadczy o niej dobrze. Ona wie co jest męskie a co nie, natomiast mężczyzna już nie ma prawa wiedzieć co jest kobiece. Uważam więc że autorka zasłużyła sobie na to by ją pozdrowił bardzo serdecznie i po staropolsku W.S.N.R. 🖐️

Gość brawo Myrevin
:)

Gość jetemy jetemy
Myrevin a róhasz coś?

Witam wszystkich i pozdrawiam autorke topiku Problem jest interesujący. Kilka dni temu pusciłem na ten temat topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3602277 Niestety niewiele osób odpowiedziało. A tu - proszę dyskusja ożywiona. Osobiscie jako facet nie udzilam się na forum wiele ale piszę czasem także na tzw. \"babskie tematy\" Wypowiadałem sie m.in. na temat porodów. (http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3604114&start=30) Jako facet nie usiłuję na forum ani \"rżnąć twardziela\" ani nie \"siedzę na damskiej torebce\". Tak jak w realu kobiety traktuję z należnym szacunkiem ale też otwarcie prezentuję swoje zdanie na interesujące tematy. Pozdrawiam serdecznie uczestniczki i uczestników forum!

Gość
dziwne że ten topik podbijają faceci ;)

Polihymnio droga, dziewczynki przed pierwsza miesiaczka tak maja, bawia sie w swoich koleczkach, starsi chlopcy i starsze dziewczynki maja o wiele wiecej wspolnych spraw niz sie to wydaje dzieciom przed czym tam w zyciu mlodych ludzi. Faceci, ktorzy pisza na babskie sprawy udajac kobiety to jest zalosne, ja przynajmniej wiadomo, chlop i basta