Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezowate szczęście mam

DO PANÓW, ale nie tylko - pytanie związane z zachowaniem po alkoholu

Polecane posty

wczoraj wieczorem dostalam od kolegi sms:" kocham cie" a jego dalszej czesc nie zrozumialam, bo byla zupelnie bez sensu, wiec wywnioskowalam, ze ow kolega musi byc pijany. odpisalam, ze niebardzo zrozumialam. po godzinie doczekalam sie na odpowiedz: "... ale wiedz, ze cie kocham". potem kolejny sms:"dzis moge powiedziec wszystko". odpisalam rano, zapytalam, czy w ogole pamieta co wczoraj pisal. on przeprosil, wytlumaczyl, ze mial suto zakrapiana impreze. pytanie jest takie, czy owo wyznanie spowodowane bylo tylko %? chemia miedzy nami od zawsze byla, wiem, ze mu sie podobam. jak myślicie? po alkoholu ludzie robia sie szczerzy, ale moga gadac rowniez totalne glupoty, wiec nie wiem co myslec. a jak to jest z wami? czy w waszych wywodach po % zawsze jest troche prawdy?

Gość wydaje mi sie ze pewnie
troche prawdy jest tylko na trzezwo nie mialby nigdy odwagi tego powiedziec. mialam raz podobna sytuacje kiedy ktos sie raz upil i do mnie wydzwanial cala noc. jednak nie ciaglam tego dalej bo oboje jestesmy w innych zwiazkach, ale fakt zawsze swietnie sie rozumielismy.

na moje oko, to mógl mu sie język rozwiązac;) ja żadko pije praktycznie raz na rok zdarza mi sie wypić klka kieliszków, ale wtedy mam nieodparta chęć wyrzucania z siebie wszystkiego co mi lezy na sercu;)

dzięki za odpowiedzi. chyba pozostaje mi tylko czekać na rozwój sytuacji (lub jego brak):P