Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twins...

Która z nas jest ładniejsza.

Polecane posty

Gość kuwa fa
ludzie ale wy durni jestescie!!! przecież to laski ściągnięte z neta! to sesja zdjęciowa dwóch modelek bliźniaczek, wsyawione na kafe dla prowokacji, ale się nie udało! bo są naprawde ladne i nikt z nimi nie pojechał, ale też nie maja takie super ekstra urody, ze az dupe ściska, dlatego nikt po nich nie pojechał. te laski nie sa z Polski nawet, ślepi jesteście? to jakieś Hawajki czy Filipinki

Gość kuwa fa
ludzie ale wy durni jestescie!!! przecież to laski ściągnięte z neta! to sesja zdjęciowa dwóch modelek bliźniaczek, wsyawione na kafe dla prowokacji, ale się nie udało! bo są naprawde ladne i nikt z nimi nie pojechał, ale też nie maja takie super ekstra urody, ze az d**e ściska, dlatego nikt po nich nie pojechał. te laski nie sa z Polski nawet, ślepi jesteście? to jakieś Hawajki czy Filipinki

to nie ma znaczenia czy to filipinki czy azjatki czy rosjanki czy koreanki czy hinduski czy polki czy azjatki czy bulgarki czy poznanianki czy kielczanki czy niemki czy angielki czy francuzki czy brazylijki czy holenderki czy afganki czy japonki czy indianki..... pytanie bylo: ktora z nas jest ladniejsza

Gość kuwa fa
ale róźnica chyba, ze to nie to pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! powinno brzmieć która z tych modelek jest ładniejsza?

frrr ja na nietrzezwego calkiem niezle prawisz :) masz racje nie wazne czy to prowokacja ...... a szczerze mowiąc nawet mi to wisi :D

Gość kuwa fa
frrrrrrrrrr pokaż mi swoja stopkę a powiem ci ile masz lat w twoim przypadku stawiam że 19, tez takie banały wypisywałam jak miałam sie wziać za nauke, a mi sie nie chciało i tylko miłość mi była w głowie. na szczęście jakos sie za tą naukę zabrałam, czego i tobie życzę

Gość ta rudawa jest bardziej
sexowna ;)