Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elis Bathory

Cafe Plus, o co chodzi?

Polecane posty

Gość Elis Bathory

Konczy mi sie umowa i chcialabym wziac jakas fajna oferte z duza iloscia minut, bo bardzo duzo place za rozmowy. Dobrze zeby byla oplacalna. Podobno w tej ofercie placi sie tylko za dwie pierwsze minuty rozmowy, a pozniej 58 za darmo, to prawda????????

Gość call meee
Tak to prawda masz 58 za darmo jeśli dzwonisz do kogoś w sieci Plus. Co do telefonów, to nie są to jakies złomy za złotówkę dlatego tyle kosztują.

Gość kitkarudda
Ja tez slyszlaam o tej ofercie na tvn style byl program o premierze tej oferty. Mam zamiar wziac pod koniec miesiaca corce bo ona rozmawia godzinami ze swoimi kolezankami

Gość molonik
Fajna oferta dla kobietek, sama mam zamiar podpisac niedlugo rozmowe z Plusem

Gość kobitkaoui
ja mam te taryfe i powiem Wam ze jestem mega zadowolona, bo jeszcze nie mialam mozliwosci gadania za taka cene przez tyle minut,extra

Gość luxfuxx
To chyba na dzien dzisiejszy najkorzystniejsza oferta dla kobiet W NASZYM PIEKNYM KRAJU. bARDZO PODOBA MI SIE STRONA CAFE PLUS I TE WSZYSTKIE BABSKIE SERWISY

Gość grubcio24
moja dziewczyna sobie zażyczyła telefon w cafeplus na gwiazdkę i nie mam wyjścia - chyba muszę kupic. ale tak zdroworozsątkowo patrząc, to faktycznie się opłaca gadać 58min w cenie 2 min.

Gość agitatorka15
No cafe plus to nie tylko taryfa dla kobiet, ale mnostwo fajnych dodatkow skierowanych wlasnie dla nas. Mam nadzieje, ze po moich sugestiach skierowanych do rodziny ja tez dostane od sw. Mikolaja cafe plusa:)

Gość marcinkaxl
Hm mysle, ze obecnie cafe plus jest bezkonkurencyjna, bo nie ma drugiej oferty, w ktorej bylo by tyle bonusow specjalnie dla kobiet.

Gość piglet
Ja prawdopodobnie dostane cafe plus pod choinke od meza:)

Gość golak.....
Fajnie, ze zrobili cos specjalnie dla kobiet, teraz powinni zrobic cos specjalnie dla mezczyzn;P