Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka swoich rodziców

WIELKI problem z RODZICAMI...pomóżcie...

Polecane posty

Gość nie mialam nic przeciw
ze moja corka ( w twoim wieku)zamieszkala z chlopakiem w momencie, kiedy uznalam ,ze w razie ciazy dadza sobie rade. Moze rodzice nie maja takiej pewnosci, albo czuja,ze to nie ten? Zgoda na wspolne nocowanie jest dla rodzicow w pewnym sensie wzieciem odpowiedzilnosci na ciaze ich córki - bo nie mozna wykluczyc tego. Niezaleznie od wieku jestes dla nich dzieckiem, kims najwazniejszym, chca,zebys miala jak najlpesze zycie, bez problemow czy dramatow. O ile nie przeszkadz mi,ze razem meszkaja(samodzielnie, nie ze mna ), byloby wg mnie krepujace, jesliby nocowali razem w moim domu lub np z jego rodzicami.

Gość nie mialam nic przeciw
dodam jednak,ze fakt ich wspolnego mieszkania mnie troszke matwi ze wzgledu na córke. Teraz zyja jak stare malzenstwo, bez emocji ,nie maja do czego tesknic, do romantycznych randek- cos im umyka z zycia, ws I po co w takim ukladzie facetowi sie kiedykolwiek zenic, jej tez nie spieszno , w tym wieku to niekoniecznie ten jeden i ostatni , moze przyszlym chlopakowem sie to nie spodoba? a latka poleca, dziewczyna kiedys powinna rodzic - bez meza? I takie objekcje nie jednej z mam..

Gość Do ...Rzeczywiście
A twoim zdaniem jest się dorosłym jak wskakuje się facetowi do łóżka ? To co piszesz nawet nie jest śmieszne.

Gość Córka swoich rodziców
hej dzieki wszystkim za wpisy moj przypadek jest dziwny...wiem... staram sie ich zrozumiec, naprawde, ale czasem naprawde mam dosyc...nie znam argumentów, zeby iich przekonań...