Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce w bursztynie

wyznanie

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaniepokojona lady
słońce w bursztynie, zaciekwił mnie ten temat,gdyż mam podobną sytuację, ale o stkroć w gorszym wydaniu. Ja nie pracuję i znalazlam się jak w zaklętym kregu. Jestem też strsza od Ciebie, co więc moge począc? Tak sobie czytam i być może to będzie dla Ciebie pocieszeniem.choćby marnym, zazdroszczę Tobie.Gdybym była na Twoim miejscu i miała pracę, odeszłabym, a tak...sytuacja patowa. Lepiej byłoby się nie urodzć:(

Gość Gdansk 38
W tych czasach,dla samotnej kobiety z trojka dzieci perspektywa zycia nie wyglada zbyt optymistycznie? Dokladnie rozumie Twoje obawy i szczerze wspolczuje.Jestem z Toba...

Gość słońce w bursztynie
myślałam o tym jak wyglądałoby moje życie bez niego jest dużo za i przeciw dzieci byłyby spokojniejsze i pewnie ja, ale pod względem finansowym to nie wiem, jeśli nie dostawałabym pieniedzy byłoby kiepsko pieniądze z funduszu przy trójce dzieci... bez komentarza masz rację dużo mówi się o kobietach, ale chodzi też o jakieś wsparcie, chociaż myślę, że nie stracę pracy, to boję się też i pod tym względem

a swoja drogą to żałosne, chodzisz z gościem, cieszysz sie jak głupia, bierzesz ślub, dziubki, całuski, a po latach stwierdzasz, że zmarnował ci kawał życia, że wszystko mogłoby być inaczej, że co by było gdyby...na szczęście czasy sie zmieniły i wolno, wypada, a nawet trzeba robic coraz wiecej by być szcześliwym... choc z drugiej strony najczęstszą przeszkodą jest właśnie kasa...

Gość słońce w bursztynie
wiecie, ja nawet nie myślę tak bardzo o tym, zeby być z kimś, nie mam na to ochoty, chcę żeby było spokojnie, żebym mogła być sobo, bo czasami wydaje mi się, że jestem do niczego

zawsze lepiej być samej niż z kimś z kim się męczysz a kasa fakt może komplikować ale nie dajmy się zwariować bez środków do życia nie może cię zostawić i płacić będzie musiał

Gość słońce w bursztynie
i macie rację nic nie zapowiadało takiego życia, trudno jest wyobrazić sobie co będzie za parę czy paręnaście lat

Gość słońce w bursztynie
będzie musiał płacić, ale nie chce się wyprowadzić a ja nie wyobrażam sobie życia z nim po rozwodzie pod jednym dachem

dlaczego \'do niczego\", kobieto, daj spokój!!! każdy ma wartość, przecież jesteś matką, sprawdzasz sie jako pracownik, córka, opiekunka, koleżanka, sąsiadka i co tam jeszcze, przecież nie każdy musi byś jakims ideałem w każdej dziedzinie, olej jego wyobrazenia o tym co by chciał w łóżku, gwarantuje ci, że są samotni, cudowni faceci, być może w związkach podobnych do twojego, dla których byłabys wspaniałą partnerka w łóżku... sorry, że tak obcesowo, ale nie możesz wyrabiac zdania o sobie na podstawie opinie jednego goscia, który szuka cholera wie czego....

Gość słońce w bursztynie
kochani jesteście, naprawdę

to ubiegasz się o nakaz eksmisji trochę to trwa ale można załatwić.

Gość słońce w bursztynie
masz rację johnson, ale był całym moim światem, wyszłam za mąż, bo go kochałam i wierzyłam mu, wierzyłam w to co o mnie mówił a ponieważ mówił coraz bardziej źle ja byłam coraz bardziej zdołowana, masz rację jak to powiedziałaś dotarło do mnie

Gość słońce w bursztynie
prawa do wspólnie wykupionego mieszkania mamy oboje, niestety

to jest normalnie ustawowo wspólnota małżeńska czy jak ale jeżeli orzekną z jego winy to gościu ma ciepło. a co do marnowania sobie życia to czasem lepiej zaryzykować niż żałować do końca swych dni

Gość słońce w bursztynie
mądrze piszecie, ja niestety na dobrą chwilę muszę zawiesić pobyt na forum, dzieciaki chcą kolacji i spać, ale wrócę na pewno, jeśli będziecie jeszcze będzie mi bardzo miło na razie muszę zakończyć, przepraszam