Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiadoma...x

co on najlepszego narobił

Polecane posty

Gość nie wiadoma...x

powiedziałam mu ze ja nie chce dla niego takiego zycia jak jego rodzice maja,zeby go scigali za długi,zeby wszystko stracił.a on im powtórzyl:(

Gość trolina
no to u teściów masz już przesrane:(:(

Gość nie wiadoma...x
jak z tego wybrnac:(

Gość nie wiadoma...x
kazdy wie ze takich rzeczy sie nie powtarza co on zrobił,

Gość trolina
Jedyne co możesz zrobić to wyjaśnić jego rodzica że powiedziałaś to w chwili złości a tak naprawdę to tak nie myślisz,powiedz że ich przepraszasz jezeli ich tym uraziłaś.To jedyne wyjście jeżeli chcesz naprawić z nimi stosunki.

Gość nie wiadoma...x
ja go na oczy nie chce widziec no kto takie rzeczy powtarza,

Gość trolina
Musiała go to bardzo zabolec skoro powiedział o tym swoim rodzicą.

Gość trolina
Jak go na oczy nie chcesz widziec to w czym problem,jego nie chcesz widziec to i z jego rodzicami się widzieć nie będziesz

Gość nie wiadoma...x
co go zaboloło jeszcze do mnie zazdwonil i powiedział ze jego rodzice sa strasznie na mnie wkurwieni a za nim wyszedl mowilam mu ze to zostaje miedzy nami a Ty chcialabys go wiedziec?

Gość nie wiadoma...x
pytał mnie to mu odpowiedziałam jakie chce zycie dla niego:( najpierw przedstawił mi ich w złym swietle a potem im powtórzył nie moge tego przezyc:(

Gość trolina
Powiedziałaś coś złego na jego rodziców i jeszcze czujesz się pokrzywdzona:(:(,chcesz więcej od życia to się o to staraj i nie rozumiem co on i jego rodzice mają tu do żeczy,że co że nieby on ma ci to coś więcej od życia dać?A sama się o to postarać żeby nie mieć tak trudnej sytuacji jak jego rodzice.Na jego miejscu to ja bym cię na oczy widzieć nie chciała,bo widać młoda damo że za grosz w tobie szacunku i do niego i jego rodziców.

Gość ...skąd te wnioski
Jak wyżej. Niestety ludzie w necie uwielbiają pochopnie oceniać innych.

Gość cóż
infantylność tej wypowiedzi sprawia iż innych wniosków nie chce sie wyciągać, radzą zastanowić sie nad własną wrażliwością i taktownością bo takie rzeczy można przekazać w bardziej zaawulowany sposób a na wymowie nie stracą...

Gość htouelbgkieu
a co Ona takiego zlego powiedziala o jego rodzicach??!! prawde powiedziala!! skoro go kocha i wiaze z nim jakas przyszlosc, to chce dla niego jak najlepiej. To on jakis nienormalny jest, zeby zaraz z takim czyms do starych leciec i sie spowiadac! Baran jeden! kochana, ja bym ich wcale nie przepraszala! a niby za co? miej ich w nosie i tyle!!

Gość rodzicOM
do jasnej cholery, giertychowi maturzysci.

ok, powiedziałaś tak o jego rodzicach... - ale chyba nie skłamałaś ? a co to za facet, co leci zaraz i powtarza rodzicom ??? :o Ty się lepiej dowiedz, co oni jeszcze wiedzą...:o , może on im o wszystkim mówi???

Gość nie wiadoma...x
chyba własnie im więcej mowi ja nie chciałam obrazic jego rodziców,powiedziałam tylko ze nie chce zeby u nas w domu tak było, dlatego zachowuje sie wzgledem niego tak a nie inaczej.zreszta prosiłam go zeby nikomu tego nie mowił ze to ma zostac miedzy nami.bo po co jeszcze kogos denerwować.zreszta on mi przedstawił inny obraz rodziców, ze sa zli dla niego, ze go ponizaja itp.ja nic złego na nich nie powiedziałam..a on azachował się tak jakby chciała sam siebie wybielić a ze mnie zrobić najgorszą

Gość nie wiadoma...x
jego narkotyki,sterydy,potem zdrada.jakos to jesczcze tłumaczyłam,teraz od sterydów jest bezpłodny.lewe interesy,a ja dobra dusza chcialam go z tego wyciagnąc chcialam zeby mial lepsze zyceie.i co mi przyszło?

Gość a_dusia
no cóż, powinnaś zastanowić się sama nad sobą, bo to nie jest wina Twojego chłopaka, że na partnera wybrałaś sobie palanta

Gość nie wiadoma...x
on na poczatku dobrze sie maskował

Gość nie wiadoma...x
co mam robic?

Gość nie wiadoma...x
pomozci e

Gość o ile dobrze zrozumialam
On ma niezbyt ciekawa przeszlosc. jego rodzice sa pozadluzani i splacaja te dlugi a Typowiedzialas ze nie chce zeby On tak zyl i cale zycie splacal dlugi. powiedziala przy tym cos zlego na jego rodzicow czsy jak? obrazilas ich jakos? bo jesli nie to nie rozumiem co za afere On rozkreca i po co...

Gość nie wiadoma...x
tak dokładnie tak jak mowisz nie rozumiem po co on to im powiedział chcial siebie wybielić:(a mnie oczernic i wkoncu gra I skrzypce

Gość o ile dobrze zrozumialam
a jeszcze jedno pytanie - dlugo jestescie ze soba?

Gość nie wiadoma...x
rok i 3 miesiace

Gość czy wy jesteście
małżeństwem ? po co Ci ktoś taki u licha, sterydy, narkotyki = zmieniona osobowość, do tego bezpłodny i jeszcze lewe interesy, czy ty sadomacho jesteś ? Jak będzie wyglądało Twoje życie, straszne i to na własne życzenie siostro miłosierdzia, miej trochę litości dla siebie

Gość ty zamiast
myślec o teściach popatrz na całokształt twórczości i odpowiednie wnioski wyciągnij rany, kogo Ty kochasz

Gość sterydy
narkotyki, zdrada, bezpłodność i Ty się tłumaczysz przed teściami, bo Cie wkopał, to zabawne nawet jest, bo jeszcze Cie do tego nieszanuje i chyba głupi czy co, wybacz, czy Ty myślisz no nie mogę