Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa tu jestemm

Żyły

Polecane posty

Gość nowa tu jestemm

Słuchajcie mam taki problem, ze kilka dni temu wyszły mi przedziwne żyły na całym ciele, a zwłaszcza na dłoniach i nadgarstkach, które teraz bardzo mnie bolą i dłonie mam tak jakby lekko spuchnięte...czy macie moze jakis pomysł co to może być? W sumie tez bardzo boli mnie dolna, prawa cześć kręgosłupa ( nie wiem czy nerka czy cuś), ale chyba nie ma to żadnego powiązania ze sobą? bardzo prosze o odpowiedz, jeśli kiedys ktoś miał podobnie...

Gość idz do lekarza koniecznie

Zapalenie żył to tylko jedna z możliwości. Do lekarza pędem, jutro niedziela, więc szoruj na pogotowie.

Odpowiadając na drugie pytanie: owszem, może. Problemy z filtrowaniem przez nerki jak najbardziej objawiają się spuchnięciem i problemami z krążeniem, co widać poprzez żyły. Rzecz jasna, nie mówię, że to masz, tylko że taka opcja jest realna. Bierzesz jakieś leki, suplementy, odżywki, cokolwiek? A poza tym popieram przedmówczynie.

Gość nowa tu jestemm
wlasnie nie biore żadnych leków, ani suplementów, od jakiegoś czasu tylko pobolewa mnie ten prawy bok , a teraz doszły żyły ...