Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hienalIe

mdłości przy aplikacja tamponu

Polecane posty

Gość hienalIe

kiedy aplikuje sobie tampon odczuwam mdłości, któretrwają jeszcze przez chwilę. czy to powód do niepokoju?

Gość nie wiem dokładnie
ale ja przy aplikacji czuje się podobnie do tego bóle głowy ciągle i strasznie mi słabo i nie wiem czy to zespół toksyczny czy jakoś tak...bo wiem,że nie wszystkie kobiety mogą stosować tampony:( a czy tak jest za każdym razem ???

Gość nie wiem dokładnie
ale ja przy aplikacji czuje się podobnie do tego bóle głowy ciągle i strasznie mi słabo i nie wiem czy to zespół toksyczny czy jakoś tak...bo wiem,że nie wszystkie kobiety mogą stosować tampony:( a czy tak jest za każdym razem ???

Gość adarka
to nie stosujcie tamponów. Proste. Ja też nie uzywam,bo mam opory natury psychicznej

TSS od razu przy aplikacji raczej się nie pojawi - potrzebuje trochę czasu na rozwinięcie się (produkcja toksyn itd) macie zwyczajnie opory psychiczne i tyle po prostu nie używajcie tamponów i już :)

Gość rada jest tylko jedna
to raczej nerwica i strach

Gość adarka
jak zwał tak zwał...nie ma przymusu stosowania i już. A pieluchy..???..nie wiem o czym mówisz..jest taki wybór cieniutkich podpsek,że nie widzę problemu....Fakt..stringi odpadają przez te kilka dni

Gość glos-sumienia
niekoniecznie tylko psychiki, po prostu nalezy się rozluźnić. zresztą, ja mam mdłości, jak zmieniam sobie kolczyki [mam dużo i w chrząstce, więc mnie zawsze mdli] dziwne to jest, nie ma co,.

Gość hienalIe
ale ja już od dawna ich używam i także nie wyobrażam sobie łażenia z podpaską, brzydzę się tego. też myślałam o tym ZESPOLE WSTRZĄSU TOKSYCZNEGO. ale to rzeczywiście chyba nie to. może w złe pozycji go wkładam? robię to kucając mdłości są chwilowe i dość szybko ustępuja.

Gość hienalIe
a wtedy sram ryjem

Gość hienalIe
owszem, na podszywaczy :P