Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie ze mna dzieje//

UPŁAWY ALE JAKIE!!! CO TO JEST???

Polecane posty

Jestemw ciaży i może przez to, ginekolog nie stwierdziła grzybicy. To co dzis ze mna sie działo przeszło wszelkie granice. Mam opławy ale nie aż takie, dziś wymieniałam kilka wkładek. Wylatywała mi gęsta biała bezapachowa wydzielina bardzoooo duzo. Co to może być może któraś z was to miała. Ps. nawet nie mogę kochać sie z moim mężczyzną bo bardzo boli co się dzieje????

Gość frania z kudowy
to zakażenie. Sypiałas z jakimś chorym albo mąż cie zarazil od kochanki

Najlepiej idz do lekarza.Ja tez mam obfite upławy ale takie jakbym miała stan zapalny i tez jestm w ciąży. Niestey mam nadżerkę i często miewam stany zapalny:( miewałam gęsta białą wydzileinę ale nie obfitą!! Kochac też sie nie mogę bo odczuwam ból i taki jakby skurcz całych narządów rodnych:( Czytałam że pod koniec ciąży ma się bardziej obfite upławy może to poprostu to!? A który to tydzień??

Franiu czemu od razu zakładasz jakieś zdrady. To nie od razu musi byc zakażenie. Dziewczyna potrzebuje rady a ty ją jeszcze straszysz że mąż ja może zdradza. Pomyśl trochę! ona jest w ciąży i takie głupie uwagi napewno jej nie uspokoją

Gość frania z kudowy
ja tam jej straszyć nie zamierzam, ale prawdzie czas spojrzeć w oczy. Sama to miałam to wiem. Drań smierdzący degenerat wmawiał mi, że to od siadania w wc na pewno. Potem wyszło szydło z worka. Rozwód w toku. I to nie tylko mój jeden przypadek. Znam inne.

O to chodzi że dopiero 8 tydzien....,, a takie cos pierwszy raz w życiu mam. :( A ból podczas stosunku, odczuwam jak pieczenie, ściśniecie, i ogólnie w środku wyczuwam jakąś gulkę, która znika i się pojawia. Rany Boskie co to może być??

Franiu... on nie mógł mnie zarazić, dawno nie mieliśmy stosunku, bo nie wiedziałam czy mogę. A te upławy zauwazyłam wcześniej niż próbowałam sie z nim kochać. :(

Gość FAJFUSISKO
Takie coś wywołują bakterie. Powinno przejść samo po kilku dniach. Jak nie tylko lekarz.

dziękuję za odpowiedź :)

Gość Polkona
Idz ponownie do lekarza. Ja tez na poczatku ciazy mialam takie strasznie obfite uplawy. U mnie lekarka stwierdzila grzybice/ Dostalam doustna tabletke (nie pamietam nazwy) troche sie balam ja zazyc, bo nie byla zalecana w ciazy. Tj. pisalo, ze tylko z zalecenia lekarza. Kuracja pomogla. W ciazy hormony szaleja i to moze byc przyczyna.

Gość Sarau
Pani Frania powinna zasiegnac porady psychologa ,zamiast uczestniczyc w dyskusji na forum i wyrzucac z siebie frustracje.

Gość 8 tydzień
Jestem w 8 tygodniu ciąży i u mnie tez jest masakra w tym względzie. Lekarz uważa,że wszystko jest ok i czasem tak się zdarza,a to naprawdę świetny lekarz,do którego kobiety wala drzwiami i oknami. Zlecił badania,ale powiedział,że jest pewien,że nic nie znajdzie bo już nie raz to widział. Dodam,że żadnego świądu ani pieczenia nie ma.