Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnosc

Czemu ciagle mam mokro w majtkach /

Polecane posty

Gość okropnosc

czy to jakas choroba niewazne czy jestem podniecona i tak mam mokro chlopak osttanio sie cieszyl ze pocalowal mnie a ja mam juz mokro ;/ ale to nie z podniecenia

Gość okropnosc
aha dzieki moze ktos jeszcze sie wypowie :(

to jest troszkę dziwne, ja mam to samo i miałam już robione wszystkie badania u ginekologa, nie mam nadżerki, żadnych grzybów czy innych takich, ginekolog mi powiedziała że nic nie znalazła i nadal to mam... Wydzielina jest biało-żółta a ginekolog rozkłada ręce :O

hm a jakaś infekcja może? miałam podobnie i była to po prostu zwykła infekcja bakteryjna, kilka dni brałam albothyl (o ile nie przekręciłam nazwy) i wszystko pięknie.

Gość dlllaaaa
Podniecenie moze byc duze ale wtedy wydzielina jest przezroczysta,naatomiast w plodne dni tez moze byc duzo wydzieliny przezroczystej z domieszka bialego jak kurze bialko,natomiast jesli jest to wydzielina bez podniecenia i innego koloru to stan zapalny badz choroba ginekologiczna nalezy szybko sie zbadac by uniknac np raka szyjki macicy

Gość slonko7878
tez tak mam tylko ze u mnie wystarczy czasem ze chlopak mnie przytuli a wydziline mam przezroczysta, ale biala to troche dziwna, moj chlopak mowi ze jestem bardzo mokra nawet czasem az za mokra widac tak juz jestem stworzona

Gość okropnosc
i nie wiem co z tym robic no wlasnie przezroczystaa i ciagle mokro

Gość Gosia i Basia lol
to normalne. jak sie calujesz to sie podniecasz... zastanow sie nad czym ciagle myslisz?

Gość ewqa2
Sa dwa typy kobiet, jedne sa suche przez prawie caly cykl , inne maja caly czas biala wydzieline- na majtkach jest lekko zolta. Nie ma nieprzyjemnego zapachu i nie daje zadnych objawow typu pieczenie , czy swedzenie lub bol. Jezeli tak , to jest to normalna , naturalna wydzielina.

Gość ona84327432432
boze przeciez nie wazne czy sie podniecisz czy nie to i tak bedzie ci leciec wydzielina z pochwy. to normalne.jak by byla zielono zolta i smierdzaca to jest choroba a jak jest przeźroczysta lub biala to wszytsko wpozadku!

Gość ja pikole
też tak mam, jak zapomne o wkładce, to pozneij wygladam jak bym sie zsikała ;/ nienawidze tego

Gość ludzie przecież jeżeli
lekarz zrobi badania, posiew materiału z pochwy i nic tam nie ma, to taka już fizjologia i nie ma się co martwić. Też tak mam, a czasami nie. To zależy w dużej mierze od hormonów, na starość Wam zaschnie;)

Gość gość
Tylko sie bzykać ina nic patrzeć !!!!

Gość Słodka muszla22
Jak zawsze się zalatwie to potem idę spać i znów czuję że muszę to nie chce lecieć i idę spać a rano mokre całą bieliznę mam a nigdy nie uprawialam seksu bo mam czas i nigdy tak nie miałam myślę że to może być zapalenie albo się poce Po prostu albo w tym wieku Tak jest sama nie wiem :(