Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M123457

Bardzo prosze o pomoc, porade....

Polecane posty

Gość M123457

Witam wszystkich serdecznie, czesto zagladam do Was tu na kafeterie, ale jeszcze nigdy tu nic nie pisalam, do teraz :( mam duzy problem, i prosze, jezeli ktos sie na tym troszke zna o pomoc, postaram sie to wszystko opisac dobrze, otoz, spozniala mi sie @ tydzien czasu ( wspolzylismy z narzeczonym bez zabezpieczenia swiadomie)robilam test ale negatywnie, poszlam do ginekologa, stwierdzil ze nic nie widzi i przepsala mi luteine powedzial ze jezeli bylaby ciaza to i tak niczemu nie zaszkodzi, dzis mija szosty dzien od skonczenia jej brania a tu nic, dodam ze caly czas kochalismy sie bez zabezpieczenia,i do wczoraj. . . kochalismy sie wczoraj na jezdzca, i po tym wszystkim dostalam okropny bol , myslalam ze umre, nie moglam oddychac, wszystko mnie strasznie kulo i bolalo w podbrzuszu pol godziny lezalam na podlodze w kuchni i myslalam ze juz niie wstane, taki byl ten bol silny, taki przeszywajacy, czy ktos moglby mi pomoc, moze wiie , co moglo na to wszystko wplynac, strasznie sie boje . . .

Gość jola87
o braku miesiączki wtórnym (takim jak u ciebie) mówi się, gdy miesiączka ustała po uprzednio prawidłowo przebiegających cyklach.Przyczyny mogą być następujące: -czynniki natury psychicznej np. przybranie na wadze lub schudnięcie -torbiele jajników -deformacja macicy,zrosty Jednorazowe zatrzymanie miesiączki jest całkowicie niegroźne

Powtórz test.Jeśli miesiączka nie nadejdzie do 10 dni po odstawieniu Luteiny - wybierz się ponownie do lekarza.

Gość M123457
Bardzo Wam dziekuje za zainteresowanie moim tematem, ngLka czesto czytalam Twoje wypowiedzi na kafeterii, i uwazam ze jestes bardzo madra sympatyczna osoba, dziekuje raz jeszcze, poczekam do czwartku jak nic sie nie pojawi to zglosze sie do ginekologa bo w czwartek bedzie 10 dni od czasu kiedy przestalam brac ta okropna Luteine, zycze milej niedzieli, pozdrawiam . . .

Gość M123457
Tylko kurcze zastanawiam sie czemu byly te bole, mam 25 lat i jeszcze nigdy w zyciu tak sie nie czulam strasznie jak wczoraj . . . :(

Ciężko powiedzieć, bez badania się nie obejdzie, niestety. Wypadałoby zrobić USG i sprawdzić, czy nie ma ciąży ani torbieli.