Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łojezuzssssss

Straciłam motywację !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Polecane posty

Gość Łojezuzssssss

Ważę 53 kilo , mam 162cm wzrostu. Zawsze chciałam schudnąć ok 4 kilo, bo nie czuję się komfortowo , nie mam o końca płaskiego brzucha, marzą mi się szczuplejsze nogi. jak patrze na moją koleżankę, to mnei zżera zazdrość co do jej nóg. Ale wczoraj w sklepie w przymierzalni zorientowałam się że jestem niezgrabna według mnie. Jestem niska, moje nogi mają tylko 76cm, jeśli schudnę to itak są krótkie, więc nie będe taka zgrabna. MImo że innym podobam sie bardzo i mam dużo powodzenie, to kompleksy. Czemu bóg mnie skarał krótkimi nogami

Gość Łojezuzssssss
?:(

Wiesz co juz sama nie wiem co jest gorsze i czym wolałabym byc pokarana, czy byc niezgrabna, czy miec tradzik :( ja jestem bardzo zgrabniutka i tez mam duze powodzenie, ale akurat na tym mi nie zalzy bo mam chłopaka, waze 49 kg przy 168cm, ale co z tego jak nie ładnej cery :( teraz praktycznie juz jest lepiej, ale to zalezy od dnia :( chciałabym w koncu nie miec problemów!!

Gość gdyby Cię nikt nie chciał
to bym Ci współczuła ale jak masz powodzenie u facetów to się odpierdol !! Co to jest 4 kilo !!!! Tyle zachodu o jakieś pierdoły! Puknij się w łeb!

Gość są ludzie którzy są prawdziwie
pokarani przez los a to co ty prezentujesz to tylko jakieś kaprysy rozpieszczonej księżniczki,