Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmaceutka 7965

jak ktos ma pytania do farmaceutki -chętnie pomogę

Polecane posty

Gość farmaceutka 7965

Gość zeeewwee
puchną mi nogi, czy mogę stosować Detralex (jest na recepte) inne srodki z kasztanowcem bez recpepty nie pomagaja

Gość llonka
Ja tez mam pytanie odnosnie detralexu.Otóż dosc regularnie zażywam go od jakiegos roku ze względu na bolace nogi przy HTZ,ale ostatnio gdzies przeczytałam,że żle wpływa na gęstosc kości ,czy to ma znaczyć,że w przyszłości mogę być przez ten lek bardziej zagrozona osteoporozą???

Gość farmaceutka 7965
teraz do zewweee TAk detralex bylby lepszy bo bedzie dzialal od wewnątrz. ale jest jeszcze inny odpowiednik detralexu nazywa sie DIOSMINEX i drugi PELETHROCIN przepisze ci je nawet lekarz internista

Gość farmaceutka 7965
teraz Ilonka. wiadomo ze zeby lek dzialal dobrze na jedno , ma dzialania uboczne z drugiej strony , przy Htz jestes niestey narazona na osteoporozę, nie wiem ile masz lat ale jest takie badanie na gestosc kosci wiec tak raz na pol roku tzrebabylo sie zbadac pod tym wzgledem i jelsi wyjda jakies zmiany tzrzeba odstawic detralex albo zmienic na cos o mneijszych sjkutkach ubocznych

Gość zeeewwee
dzięki bardzo... .... a czy na taka opuchlizne pomoglyby jakos zastrzyki z Clexane?

Gość zeeewwee
przed chwila znalazlam w necie, ze oprocz detralexuD sa jeszcze 2 inne lek:i Otrex i Cyclo-3 fort. Nie wiem nic o nich. Czy tez dobrze by dzialaly?

Gość KLEMENTYNLA
MMA PYTANIE O WITAMINY MUSUJĄCE DO CIEBIE KOCHANIE. CZY PLUSZZZZ TO DOBRY SPECYFIK CZY SZKODZI .. SLYSZALAM ZE NIEZDROWE SA TE TABLETKI MUSUJACE ALE JA UZYWAM BO WIEM TEZ ZE MUSUJACE SIE LEPIEJ WCHLANIAJA TO JAK TO JEST Z TYM PLUSZEM,.

Gość kitty123
Farmaceutka - dziekuje bardzo za odpowiedz. Ale czy te leki to bez recepty ?

Gość kajsmdjf
doradzisz mi jakis krem na worki i cieine pod oczami??

Gość rozdwojona*
mam wlasciwie 2pytanka,jaki jest najlepszy srodek na paznokcie,dokladnie chodzi mi o ich rozdwajanie i czy dobry bedzie na to cynk w tabletkach?

Gość nieumiejaca57747
jak zalozyc 2 czopki naraz tak aby nie czuc ze sie przesuwaja i obijaja i zeby je utrzymac. pomozcie bo nie wiem

Chce kupić sobie zineryt , ale nie mam możliwości pojścia do dermatologa po kolejną receptę ( zmieniłam pracę, i pracuje od po - pt w godzinach rannych ) mój dermatolog przyjmuje rano.Czy moge go jednak uzyskać bez recepty ;) ?

Gość paula168
jaka jest dobra seria żel, tonik krem, do cery trądzikowej? chodzi mi o takie aptekowe

Gość olsjdidc
czy są jakies leki bez recepty szypko działajace na rozszerzenie oskrzeli. Jagby zamienik tych na recepte salbotamolu . berodual, ventolin itp.

Gość marta32
czy kwiat lipy dziala wzmacniajaco na wlosy,tzn plukanie w takim wywarze? I czy lagodzi podraznienia? Z gory dziekuje!

Gość klopsiku
a ja mam pytanie dot preparatów na wypadanie włosów - które są skuteczne? chcialam kupić vichy dla kobiet a farmaceutka poleciła mi ampułki dla mężczyzm jako skuteczneijsze? Czy mogę ich używać?

Gość niebieskoooookaa22
hey:) potrzebuję namiarów na ZASTRZYKI P/ŻYLAKOWE... słyszałam, ze sa takie tylko że b.drogi, ale chciałabym poznac ich nazwę aby sobie o nich poczytać :) bo lekarz mi mówił, ale zapomniałam nazwy :o

Gość rimka
Czy pijąc przez dłuższy czas xenne dobrze robię? Mam problemy z zaparciami i jak piję tę herbatę wtedy mogę się wypróżnić ale słyszałam ze na dłuższą metę to to jest niewskazane. czy to prawda?

Gość nie mam pomyslu
ja prosze o nazwe preparatu na przytycie i cos na zapalenie mam jakies dziwne uplawy brązowe a i jesli cos jest na delikatną nadzerke z góry Dziekuje

Gość yetiii
do farmaceutka 7965 te leki które mi wypisałaś biorę. do tego lekarka przepisała mi Atrovent N. Jak na razie leki te nie pomagają a wręcz przeciwnie jest coraz gorzej. Przeziębiona nie jestem, grypy tez nie miałam tylko ten uporczywy kaszel który mnie już naprawdę wykańcza. Nie mam pojęcia skąd on się bierze.Pozdrawiam serdecznie.

Gość do farmaceutka 7965
co sądzisz o leku GASTROVAL??

Gość do farmaceutki.....
szybko sie jakoś wypsztykałaś !? To miał być test stanu zdrowia Polaków ? Po co zawracac głowę ludziom i dawać im nadzieję na pomoc ? To miał być taki wolontariat - niewypał........

Gość skurwysyństwo
A jaki jest środek na wwołanie miesiaczki przy pierwotnym braku. Byłam wegeterjanką nie miałam wagi.. teraz mam wage białe upławy gin powiedział że czekac bo te białe upławy to znak że cos się dobrego dzieje... A jak dopomóc ?

Gość skurwysyństwo
kjkk

Gość kuykyukgkg
jestem w ciazy..... co mogę stosować na przeziębienie- bol gardla, katar?????

Ludzie, myślcie troche logicznie - jaki jest sens zadawać pytanie Farmaceutce, która była na forum w listopadzie 2007 roku??????? Patrzcie na daty!!!!!!