Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kianka***

chce kupić kie picanto

Polecane posty

Gość prosimy o argumenty
Teraz każde auto jest robione na oszczędność czy to opel czy kia czy fiat każdafirma wylicza auto na jak najkrutszy okres eksploatacji.

Gość prosimy o argumenty
A czy wiesz gdzie robia czesci do opla?

Gość edvard nozycoręki
to porówanj sobie blache karoserii w deawoo czy peugeocie albo inaczej w kia i renault - bez komatarzea , o niemieckich czy innych samochodach nie wspomne ,małe kompakty to masówka ale taki FIAT robi solidniej niż koreance , zaufaj mi mam ziomków którzy pracujowali w fabrykach samochodow w europie jaki polsce , komponenty nie sa takie same

Gość edvard nozycoręki
opel mnie nie interesuje to marka GM nie mam pojecia skad

Gość edvard nozycoręki
na pewno miedzy innymi w polsce

Gość Bunio-27
Co nie masz pojęcia skąd>? Skad marka Opel , czy skąd GM opel to stara marka europejska niektóre modele opla sa bardzo przyzwoite

Gość prosimy o argumenty
porownaj astre z 93 r i z 2006 r 2 rozne auta stara astra jest owiele mocniejsza i lepiej wykonana. Teraz wszystko to plastikowe badziewie.

Gość edvard nozycoręki
za 40 paczek kup sobie reanult clio a jak wiecej kaski to hitlerowskiego WV polo i styknie ewentulanie nawet jaks skoda a nie koreaniec

Gość prosimy o argumenty
obecnie wjekszosc czesci do opla jest robiona w szanghaiu.

Gość edvard nozycoręki
Bunio-27- dla sprostowania Opel to niemiecka marka ale z niemacmi to ona ma niewiel wsopólnego oprócz załozyciela obecnie w 100% nalezy do amerykanskiego Geanaral Motors . Ople jest poprostu marka GM an rynke europejski , w 100% amerykanie czerpią zyski

Gość lkjhgf
Piperzycie z ta cienka blacha w koreańskich autach. Lanos np. ma bardzo solidną karoserię. Co do Picanto to na wygląd bardzo fajne autko. No i chyba mało kradzione. W odróznieniu od aut niemieckich czy japońskich

Ciekawe auto też zastanawiam się nad zakupem tego modelu, za miesiąc moja rodzina powiękrzy się o jednego domownika, i picanto jest idealne jako auto rodzinne.