Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia z Zielonego

plotki,szukanie sensacji,kto mial podobnie?

Polecane posty

Wyjechalam na zielone wyspy. Zaczelo mi sie lepiej powodzic. Dziecie w wieku 12 i 14 lat (oba chlopcy) zostaly w kraju z moimi rodzicami i rozumialy, ze taki wyjazd moj jest konieczny dla poprawy naszej sytuacji finansowej. Teraz przynajmniej splacilam dlugi, stac nas na wszystko, jak wracam do rodzinnego Boleslawca, to zawsze moje dzieci maja wszystko, dbam o dom i rodzicow. Maz wyprowadzil sie od nas 7 lat temu, jak dzieci byly w wieku przedszkolnym, jestesmy po rozwodzie, ale w kontakcie. Problemy zaczely sie jak tylko wyjechalam do Irlandii. Sasiedzie lub Bog wie kto zaczeli opowiadac o mnie takie rzeczy, ze sama bym na to nigdy nie wpadla, zeby tak moglo byc w rzeczywistosci. Dowiedzialam sie, ze jestem prostytutka, ze zostawilam \"bachory\" swoim \"starym\" i polecialam sie k**wic, szukac przygod i takie tam. Dowiedzialam sie, ze nic nie mam, ze rodzina gowno mnie obchodzi, za to korzystam z zycia w Irlandii. Dowiedzialam sie, ze byly maz mnie zostawil, bo juz wtedy sie k**wilam ( a to bylo kilka lat temu). I takie tam wyzwiska i tak dalej. Nie wiem, kto to rozprowadza, ale dowiaduje sie z roznych mi zrodel, ze tak wlasnie ludzie mowia w Boleslawcu. Nie ja jedna z tego miasta wyjechalam za granice, nie wiem natomiast czego oni sie czepiaja i o co im chodzi. Jak myslicie? Jeszcze bylo takie cos, ze nie mam pieniedzy i nie daje na dzieci, rodzinie i ze moje dzieci sa chore z rozpaczy po stracie matki \"k**wy\" i ze mnie znienawidza. Raaaaaaaaaaany! JA SIE TYM NIE PRZEJMUJE, TYLKO NIE WIEM JAK MAM SIE DOWIEDZIEC, KIM JEST OSOBA, KTORA TAKIE COS GADA. I jak myslicie, co nia kieruje?

kieruje zapewne zwykla ludzka zawiść, takich ludzi jest mnostwo i nic na to sie nie poradzi

Dzieki za wpis! Ale jak myslicie, jak powstrzymac tych, ktorzy to rozpowiadaja? I jak sie dowiedziec kto to robi? I po co oni to robia? Ja mam kolezanke Polke, tez tutaj w Irlandii, ktorej sie wiedzie znacznie lepiej niz mnie w kazdej dziedzinie, w dodatku ma kochajacego faceta w Polsce, ktory czeka i bardzo ja kocha. Jak ona mi opowiada o swoich sukcesach ( a jeszcze studia robi i ma super praktyki jako nauczycielka w szkole), to jakos po kazdej rozmowie, spotkaniu z nia czuje motywacje, aby byc jeszcze lepsza osoba, matka, corka. Zazdroszcze, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu. I bardzo sie ciesze, jesli komus sie lepiej wiedzie. jak to jest, dlaczego oni to robia?

wiesz co, ja tez nie raz spotkalam sie z taka niesprawiedliwoscia ze ktos puszczal o mnie nieprawdziwe plotki i nawet jak sie dowiedzialam to co mialam zrobic? naublizac tej osobie? to nic nie da, wedlug mnie na głupote i zawiść nie ma lekarstwa, najlepiej ignorowac debili i nie znizac sie do ich poziomu, uwierz ze z nimi nie wygrasz, takie jest moje zdanie:)

Gość dell i tylko dell
dowiedz sie kto tak mowi i zaloz sprawe w sadzie o znieslawienie. ja chce pozwac wlasnie moja tesciowa do sadu jak nie skonczy gadac glupot wyssanych z palca.

Gość tylko tyle
? Najlepszym sposobem jest przemilczec :) podstawą do plotek jest zwykla zazdrosc. Sam mieszkam od roku na wyspie a poniewaz funty plyna do rodziny rowniez stalem sie obiektem plotek W przeciwienstwie do Ciebie moja zona na takie plotki odpowiada zartem ze jestem utrzymankiem bogatej kobiety ktora placi mi za towarzystwo :D

Chcialabym sie dowiedziec, kto to robi, bo wtedy bede wiedziala, komu nie moge ufac. Moja mama twierdzi, ze moze to byc jakas moja kolezanka, bo jak na tacy podaje takie prywatne szczegoly z mojego zycia, choc troche nieprawdziwe i rozne wymyslone, ale musi to byc ktos, kto dobrze mnie zna lub wie duzo o mnie. W sumie nie mam pomyslu jak sie dowiedziec kto to robi. I jeszcze bym sie chciala dowiedziec po co i czemu to robi, z jakiego powodu. Skoro ja im krzywdy nie robie, to...?

Gość tylko tyle
robi to przez zazdrosc 1 poszukaj w pamieci kolezanki ktorej mąz napewno by nie puscil za granice samej, albo kolezanki ktora zawsze lepiej stala finansowo od Ciebie a teraz role sie odwrocily, poszukaj wsrod faacetow ktorym w ostatnim czasie dalaś kosza przykladow moge napisac znacznie wiecej tylko ze to nic nie zmieni

Dzieki. :( Ale chyba nigdy sie nie dowiem kto to moze robic. Cale miasto bede miala na celowniku i chyba juz z zadna kolezanka nie porozmawiam, bo zawsze bede je podejrzewala, ze to one. Z zadnym facetem sie tez nie umowie, bo zaraz powiedza, ze daje dupy za kase i tak dalej. To moze byc kazdy. :(

Gość dell i tylko dell
a skad sie dowiedzialas, ze takie ploty ktos sieje? zapytaj sie wtedy tej osoby skad to wie? pozniej idz do tamtej skad ona to wie? i tak po nitce do klebka dowiesz sie wkoncu.

Gość jak ktos zacznie Ci opowiadac
co niby o Tobie slyszal to zapytaj prosto z mostu skad i tyle. jesli sie nie dowiesz to poinformuj te zyczliwe osoby, ktor o tym donosza Tobie, ze zamierzasz sprawe skierowac do prokuratury o znieslawienie itd. zawsze jest jakis sposob. mozesz isc do dzielnicowego i powiedziec, ze jacyc ludzie zaczepiaja Twoje dzieci aby im naublizac niech sie zajmie sprawa a sama chodz z dumnie podniesiona glowa.

Gość jak ktos zacznie Ci opowiadac
wytypuj podejrzana osobe i pusc sama jakas plotke i zobaaczysz czy pojdzie dalej czy nie.

Prawda jest taka, ze rozmawialam z kims na czacie i bylo milo, dopuki do dyskusji nie wlaczyly sie osoby trzecie z takimi wlasnie rewelacjami, ze mnie znaja i tak dalej. Reszty sie domyslcie. No i potem inne osoby z Boleslawca sie zainteresowaly i tak dyskusja zeszla na moj temat jaka to ja jestem szmata, kurwa, dupodajka i tak dalej i tak dalej. Oczywiscie juz wiem, ze cale miasto o mnie mowi i ponoc moje dzieci w szkole maja sie dowiedziec od innych jaka maja matke kurwe. Zamierzam wrocic do rodziny na Boze Narodzenie i juz sobie to wszystko wyobrazam.

Gość DAGNA
OLEJ ICH I MIE TAK JAK JA NA WSZYSTKO WYJEBANA.

Gość kostkamurowana2
wez olej, skoro, to nieprawda po co sie przejmujesz widocznie maja ci co zazdroscic!!