Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatka1988

Testowanie dziewczyny - pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość Małgorzatka1988

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 2:36 pm Temat postu: Testowanie dziewczyny - jestem załamana :( -------------------------------------------------------------------------------- Hej :) Nie wiedziałam gdzie zamieścić ten post :( Opiszę Wam sprawę, w której potrzebuję pomocy :( Otóż mam chłopaka, który jest ze mną prawie rok. Ostatnio nie układało nam się. Ja wybuchałam ciągle, on też miał na mnie nerwy :( Ostatnio odkryłam, że założył sobie fałszywe konto na jednej stronce (ale nie randkowej) i tam pisze komentarze różnych dziewczynom, w których zawiera pochlebne słowa, które ja słysze na co dzień :( Było mi tak przykro, kiedy to odkryłam :( Postanowiłam podszyć się pod jedną z dziewczyn i zagadałam na jego nowy numer GG. Napisał mi, że "na razie nie jestem wolny", spotykam się z jedną dziewczyną, jest fajnie, ale chcę się przekonać czy to ta jedyna... Pytam się więc - czy masz wobec mnie poważniejsze zamiary - on na to: "To się okaże, wszystko w Twoich rękach...", podkreśla, że chce poznać mnie z charakteru... Najpierw myślałam, że robi to dla zabawy... Ale teraz... Powiedzcie czy to jest sprawiedliwe? ... :( Czuję się oszukana, zdradzona i zdruzgotana... :( Świat mi się wali... :( Skąd mam wiedzieć czy pewnego dnia nie powie - No wiesz, sorry, ale nie pasi mi Twój charakter, jest z Tobą fajnie, ale wiesz, znalazłem inną... Czy ma takie coś sens?? Co mam robić?? Przyznać się, że wiem o wszystkim i pogadać czy czekać na cud Boży, że on jednak zmądrzeje i przestanie zarywać do innych celem przetestowania siebie i mnie....??? PROSZĘ O POMOC :(

Gość zdecydowanie przyznac sie
przyznac sie ze wiesz o wszystkim, to drań, wiem ze nie widzisz tego bo go kochasz, ale wierz mi, to pierwszy krok do zdrady z jego strony. normalny szczesliwy facet nie pisze farmazonow laskom na portalach.

Gość oj nie ładnie tak sie bawić
ale skoro już tak sie sprawy maja to napisz mu ,że jesli jest z dziewczyna to z nią niech flirtuje ....lepiej żeby sie nie dowiedział że tak go sprawdzasz -nikt tego nie lubi ! ...a te jego rozmowy ..hm to jeszcze tak naprawde nic nie znacza 🖐️

Gość Małgorzatka1988
Jak można w ten spsoób sprawdzać czy do siebie pasujemy? Bedzie się teraz umawiałm z innymi dziewczynami i porównywał? Która ma lepszy charakter? Albo ktora jest czulsza? Czy takie sprawdzanie jest sprawiedliwe?