Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saannddrraa

ginekolog

Polecane posty

Gość sssssasasasa
ale skoro zaplodnienie bylo ok miesiac temu to wynik testu jest wiarygodny

Gość sssssasasasa
pozatym zle sie czujesz czyli ze co :> ? moze taki okres masz od stresu ?

Gość saannddrraa
niby tak ale...doatalam tenm jakby "okres" 30.10:( wiec chyba powinnam dopiero za 3 tygodnie?? A kiedy najlpesza pora rano??Wieczorem??

Gość sssssasasasa
najlepiej rano z porannego moczu bo jest najwieksze steznie hcg ale skoror stosunek byl miesiac temu wiec spokojnie powinno pokazac sie 2 kreseczka jesli byla bys w ciazy ale pod warunkiem ze od stosunku minelo wiecej niz 3 tygodnie :) zle sie czuejsz czyli ze co :>

Gość saannddrraa
no jestem zmeczona ciagle;/ takie zawroty glowy...lekkie krecenie w glowie:( nie wiem moze sie przeziebilam ale czuje sie taka oslabiona i boje sie

Gość saannddrraa
:(

Gość sssssasasasa
ehh nie stresuj sie tak tym ntak bardzo :* ale kobieca psychika naprawde plata figle :P przeczytaj sobie na forum gdzie kobietki staraja sie o bobaski to seryjnie kazda ma objawy bo tak bardzo chca :)

Gość saannddrraa
wiem wiem ale na prawde zle sie czuje:( i musze zrobic ten test bo nie wytrzymam a jesli kochalam sie w ten piatek i tez bala bym sie ciazy to test juz by wykryl??

Gość sssssasasasa
jesli w piatek zaszlas w ciaze to nie pokaze nic na tescie 3 tygodnie :)musza minac ale jak narazie zrobic test to nie grzech :D bo od piatku hormon hgc moze jeszcze nie wzrosnac do stezenia takiego zeby wykryl je test ciazowy

Gość maaaaaraaaciN
Jestem chlopakiem sanderki i modle sie zeby nie byla wciazy prosze trzymajcie za nas kciucki zeby nam nie wyszlo za mlodzi jestesmy ; (( a jak juz bedzie to pomoze nam ktos ? da mi prace albo sprzeda za jakies male pieniadze uzywane ciuszki po swoim bobasku ??

Gość sssssasasasa
hehe sama za mloda na dziecko jestem i nie mam bobaska a z jakiego miasta jestescie :>?

Gość we
nie spałam z narzeczonym jedynie urrawialiśmy petting nie miał wytrysku i ta sytuacja powtarzał się wielokrotnie.ten miesiąc był trochę dla mnie zły bo kłóciliśmy się chodziłam zła itp.2 dni spóźnia mi się okres i zaobserwowałam złótawy gęsty śluz.ostatnie okresy to 9 wrzesień 7 pażdziernik.ten spóźnie się o 2 dni i chodze trochę niepewna wiedomo"czy aby na pewno było wszystko ok"chyba ze stresu cas do wc bo chce misię sikac ale tak mam chyba z nerwów bo kierdyś też tak było.czy istanieje jakies prawdopodobieństwo że to ciąza.mozę to głupie ale odpiszcie.

Gość saannddrraa
z okolic Bydgoszczy ;) a na czym polegal wasz peeting ? jakeis szczegoly ? bo jesli tylko np 69 to niebylo kontaktu ze sperma jak chcesz zajsc?? ;)

Gość maaaaaaaaarciN
z okolic Bydgoszczy ;) a na czym polegal wasz peeting ? jakeis szczegoly ? bo jesli tylko np 69 to niebylo kontaktu ze sperma jak chcesz zajsc?? ;)

Gość we
tylko poluszki nic więcej

Gość saannddrraa
to nie ma sie czego bac:)))

Gość maaaaaaaaarciN
jesli paluszki to nic nie powinno byc nawet niema szansz zeby bylo niemasz co sie bac i "nie wkrecaj sobie filmow" bo to jest najgosze... kobiety boja sie i stres moze miec ogromny wplyw na okres... moja kolezanka miala wymioty, apetyty na rozne ciastka, bolal ja brzuch a to dla tego bo sobie wkrecila ze jest w ciazy ;) wiec bez obaw do gory glowa ;) to jest wyczyn zaplodnic kobiete ;* a teraz od takiego czegos...nie eeee wykluczone

Gość we
tylko denerwuje mnie ze tu już 2 dni po i nic wiem ze najgorsze jest ukałdanie własnychh historii...:)ale nie wiem co moze byc przyczyną takze wiecie.moze że 2 cięzki dni niedziela i dzisiaj ..