Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinciaaa

kto wie jak nazywa się oryginalna perfuma, odpowiednik extraordinary z avon

Polecane posty

Gość Halinciaaa

Z góry dziękuję za pomoc

Gość Halinciaaa
interesują mnie poważne odpowiedzi, spierdalać komu się nie podoba

Gość Halinciaaa
a z avonu jest to woda perfumowana, nie interesuje mnie czy to jest jeden perfum, czy osiemnaście.

Gość teaf
Widać, że mówić "spierdalać" nauczyłaś się jeszcze w szkole podstawowej i mówiłaś tak zapewne pani od polskiego. Naucz się dziewczę w związku z tym czegoś na kafeterii. "Perfuma" mówią niedouczone wsiowe dziołchy. Jedyna poprawna forma to "oryginalne perfumy".

Gość MalliBalli
wieśniaczysz tą "perfumą" weź wpisz sobie w google taki wyraz to zzieleniejesz. Niedouczona!

Gość sdfff
A szkoda, laska, że cię nie interesuje, bo może jakbyś nie mówiła jak ze wsi miałabyś w życiu szanse na lepszą pracę na przykład.

Gość Halinciaaa
nie rozumiem co Was boli? Proszę tylko o nakierowanie mnie w dobrym kierunku, nie mogę znaleźć tychże "perfum" a wiem że takowe istnieją.A jeżeli chodzi o moje wysławianie się nie jest tak tragiczne jakby się wydawało, a jeśli chodzi o perfumy czy perfumę myślę że każdy rozumie o co mi chodzi

Gość Halinciaaa
Siedzicie zakompleksione pajace przed monitarami i czekacie na jakieś gafy.Możecie się wykazać żeby komuś dowalić dzięki temu a potem odznaczacie na kartce następny sukces w tym miesiącu.

Gość pytanie rzeka
tak, zaznaczamy debilki piszące "perfuma", do których inny zapach niż zapach gnoju i złomy nie pasuje. Na cholerę Ci "perfuma"? Pachniesz tak naturalnie jak mówisz (i piszesz)

Gość nie wiem skad ta perfuma
pochodzi, myslalam, ze avon ma swoja linie perfum a nie jest podroka, ale nie kupuje perfum avonu ani zadnych kosmetykow z tego wiec nie wiem .

Gość Halinciaaa
do "pytanie rzeka" z kim Ty się identyfikujesz, że piszesz "zaznaczamy debilki" z MIASTOWYMI? Skąd wiesz kim jestem, skąd pochodzę??Wyzywanie kogoś świadczy o Tobie a mnie oceniłaś po słowie "perfuma".Kto tu się zniżył do poziomu do którego mnie przypisałaś?

Gość Halinciaaa
Ps. A co to jest za "zapach gnoju i złomy"?

Gość A jak nazwiecie jeden zapach
Hm, przecież mogę mieć wodę składającą się z jednego olejku, czy wtedy to też będą perfumy??? Odnośnie tematu, wiem o jaką oryginalną Ci chodzi, ale za diabła nie mogę sobie przypomnieć tej nazwy

Gość tak tez beda perfumy
tak jak majtki , spodnie ( nie majtek, spodzien)