Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

JAK JA NIENAWIDZE JESIENI

Polecane posty

Gość
zimno, deszcz i mnóstwo liści :) moja ulubiona pora roku

a ja ją uwielbiam .Tylko sie zakopać pod liścmi chęc bierze- gdyby nie te kupy skrzętnie skryte- realizowałabym :D

Gość skąd jesteś
czolem. Tez nie lubie jesieni. Ale ta jest wyjatkowa. Jakos przetrzymam. ;)

ubierz sie cieplo i idz do lasu albo parku. :) jesien jest piekna! te kolory, drzewa, liscie, tylko musisz spojrzec na to \"innym okiem\" -jesien to nie tylko deszcz i zimno. :D

najbardziej kocham wiosne i lato:)cieplo wieczorki dlugie a jesien jest ble i nie widze w tej porze roku niczego fajego

Gość moura
u mnie dzisiaj pieknie, naprawde pieknie.... Przy okazji, o ktorej juro wstajesz, ba ja moge sobie pospac, dlugo pospac....

Gość *Alfa i Omega*
Kocham jesień za tę melancholię i spokój :) Uwielbiam zaszyć się w domku pod kocykiem z filiżanką herbaty :) Tak szybko robi się ciemno i tak szybko można pójść spać :) Uwieeeeeelbiam jesień :):):)

dla mnie jesien to tez najgorsza z por roku...nie lubie jej pod zadną postacią ani złotej,ani mokrej, ani poznej po prostu kazda inna pora tylko nie jesien...

Gość moura
wczesnie wstajesz, bardzo wczesnie, nie nacieszysz sie podusia. Jutro mam na sniadanie jaka na miekko i kawe Inka, ale pojutrze, taz bede wczesnym switem za podusia marzyl...

Gość
to się nazywa planowanie :) jajka na miękko i kawa Inka :p ja też mam jutro wolne ale za to teraz jestem w pracy :o

ups, w niedziele zle jest byc w pracy, a co do jajek na miekko i kawy Inka, ubostwiam takie poniedzialki, kiedy nie musze sie mordowac w pracy, a moge robic to, co lubie.