Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peelle

nudny mąż!!!!

Polecane posty

Gość Malgoska_36
Droga Peelle! Wątek co prawda stary, ale być może ktoś tu jeszcze zajrzy i mu się przyda to, co napisałam. Otóż przede wszystkim nie rozumiem jak można pozwolić wyjechać kilka dni na mecz facetowi, który ma małe dziecko i żonę? Po drugie to nie ważne, czy masz znajomych czy nie. Mąż wraca z pracy, to ty już jesteś gotowa do wyjścia, oznajmiasz, że wychodzisz i on zostaje z dzieckiem. A jak się dowiadujesz, że ściągnął mamuśkę do pomocy, to uświadamiasz mu, że nie potrafi się nawet sam zająć własnym dzieckiem. Choćbyś miała sama łazić po okolicy, to min. godzinę (na początek) cię nie ma. Co to jest wogóle? Żebyś ty nie miała swojego życia tylko się wiecznie dostosowywała do faceta? A co ty za karę za niego wyszłaś? A tego byłego to sobie odpuść - miał swój czas. Dokonałaś takiego, a nie innego wyboru i koniec. Może właśnie taki facet jest c***otrzebny, żebyś nauczyła się walczyć o swoje interesy? Życzę wszystkiego dobrego!!!

Gość pesymistycznie
no u mnie tak było, a później okazało się ze maż mnie namiętnie zdradza z utrzymankami

Gość gość
uwaga na małżeństwa mąż pracuje a ja w domu z dziećmi , w moim tak jest ja tyram a moja żona wychowuje dzieci , mamy troje , po 12 latach małżeństwa ja siedzę na kafe a moja żona czyta książkę nienawidzimy się chyba , ona zdradziła mnie , a ja szukam kochanki bo mam dośc . zmarnowana piękna kiedyś miłość , a jesteśmy tylko chyba ze sobą bo mamy dzieci koszmar bezsns i beznadzieja