Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportwomen

Tak cięzko żyć w pojedynke... gdzie moje szczeście?

Polecane posty

Gość sportwomen

Czasami zazdroszcze ludziom, którzy nie kochają,nie potrzebują miłości,dobrze im w samotnosci,cieszą sie życiem,żyja chwilą i jest im dobrze...Ale jak oni wytrzymują!!!!???to jest nienormalne-a znam takie osoby. Życie mi ucieka,a ja wciaz sama i sama...ojjj boli !!! Mam 23 i z dnia na dzien co raz bardziej boje sie SAMOTNOSCI nawet nie wiecie jak bardzo...to wszystko tak przygnębia. Chodze na imprezy,spotykam sie ze znajomymi,ale to nie to czego tak naprawde chce...A wiadomo to co sie chce mało kiedy wychodzi,a przynajmniej mi:( GDZIE JA MAM GO POZNAC??? wiem wiem nikt mi tego nie powie... CZAS I TYLKO CZAS O WSZYSTKIM DECYDUJE...

a ja mam 26 lat, i jestem świeżo po zakończonym związku... wiem co czujesz... i czego tobie brakuje :(

Gość rybeczka87
mniej nerwow jest bedac samej?? i co tego?? a gdzie to uczucie szczescia jakim obdarza cie druga osoba?? gdzie poczucie bezpieczesntwa?? gdzie wszystkie mile chwile slowa?? oddalabym wszystko by to miec...

Gość gościu
Jednak baby to są beznadziejne, bez faceta to już sobie w życiu nie poradzą. I tylko rozpaczają, że same, że przygnębione...Ależ tragedia, do roboty sie weźcie lepiej.

Gość rybeczka87
trzeba dbac by nie minelo:)

Gość Ging
Czulam sie tam w wakacje..:( ale juz jest ok:) wszystko wrocilo do normy.. spotkasz Go na pewno!!!:)

Gość Ging
tak*

Gość sportwomen
pain au chocolat hmm..ale tylko czasami. Wiesz jeżeli ktoś był całe zycie sam np.tak jak ja to ciezko ciezko . Ja juz życie w ciemnych barwach widze...brak miłości sprawia ,ze życie staje sie szare i bezsensowne... Boje sie przyszłosci bo nie wiem co przyniesie... Mam dosyc uzalania sie wszystkim ,ze jestem sama i nie umiem znalesc miłosci,ale to jest strasznie trudne odnalezienie sie w tym świecie i jeszcze trafić w 10-tkę-nie wiedziałam,ze az tak bardzo!!!

Gość sportwomen
gościu ja k Ci takk dobrze to sie nie udzielaj!!!! senior eugenio nie dzieki ;P

Gość sportwomen
agiie jakiiiiii piękny wiersz maasz napisany:):) senior eugenio hmmm widze ,ze pomocny człowiek z Ciebie;P;P,ale jednak nie skorzystam,chociaz dzieki za szczere chęci;)

Pozostanę tu przy tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać. jeszcze taki mam :)

Gość sportwomen
agiie niee no poprostu BOSKIE:)masz jeszcze jakies?? Pamiętam kiedyś założyłam sobie taki zeszyt z wierszami,ale pozyczyłam go komuś i do tej pory go nie odzyskałam,ślad po nim zaginął:(hmmm Juz wiem znowu zaczne pisac wiersze:)moze to mnie troche odciagnie od smutnych myśli...

ja gdzieś go mam.. tzn mój zeszyt z wierszami.. chyba ba strychu :P

Gość sportwomen
hehehe na strychu;)eee na moim strychu to leża tylko stare zeszyty ze szkoły;) hmm niepotrzebna makulatura;p

Gość niby mąż a jednak...
odłożyłaś te zeszyty na strych... Mam nadzieję, zę nikt Ciebie tak nie odłoży! Znam ten stan. Jestem żonaty, a jednak to nie to. Cóż sam zdecydowałem, sam musze "wypić to piwo". Czasem wolałbym byc jak te zeszyty...

nie mam miejsca w pokoju :P a ten zeszyt to pewen rodział mojego życia od którego wtedy jak odkłaałam na strych go chciałam się odciać.

Gość sportwomen
jak narazie to czuję sie jak taki zeszyt odłożony na strych!!!niestety:(

to moze spróbujemy razem.. Ty nie bądź na strychu, a ja tam nie pójde... Spróbujemy?

a może Ty idź na strych i ją z tamtad zabierz.. będzie romantycznie :)

Gość sportwomen
niby mąż a jednak... jak to jest z Twoją żoną??kochasz ją?

sportwomen powiedz gdzie ten twój strych. Pójdę tam, pobiegnę aby Cię z niego zabrac! A zonę nie kocham, ona mnie zresztą tez nie. Pora na rozwiązanie tego naszego małżeństwa nieudanego.

Gość poezja
agiie takie ładne wiersze piszesz a tu taki zgrzyt: "ją z tamtad " o Boze STAMTĄD !

to cytaty są .. zreszta autora podałam. wiesz że nobliście robią również dziwne błędy ale są tacy co robią korekty :P

Gość poezja
napisał poprawnie? Kto? a może Ty idź na strych i ją z tamtad zabierz.. będzie romantycznie to Ty napisałaś