Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelusia

histeroskopia a szybkie zajście w ciążę

Polecane posty

Witam was. Proszę o wasze zdanie. Zmieniłam gin i poszłam do dr szlachcica do Krakowa. Miałam pierwszą wizytę 2.11.07- był to mój 10 dc. Miałam robione usg- pęcherzyk 17 mm.Kiedy powinna być owulacją? Po drugie oglądnął moje wyniki hormonów- zastrzeżeń nie miała większych natomiast mówił, że pasowałoby zrobić histeroskopię. Mówił że u niego kobiety często w tym samym cyklu co miały robioną histe zaszły w ciążę bo jajowody się rozszerzyły. Sama nie wiem co mam robić bo jest to badanie drogie ( chyba ponad 1 tyś)- jeżeli któraś z was uważa że pomaga- to proszę o radę, natomiast gdzie w Krakowie mogę zrobić tańsze to badania?

helo byłam na zabiegu 2 lata temu, kiedy wyszłam za mąż...nie przyniosło efektu...nadal staramy sie i nic......także zabiegf nie daje 100 procentowej pewnosci, ja po nim bralam nawet tabletki Clostillbegyt i tez nie pomogło.....

A robiłaś badania przed ( owulację miałaś) i miałaś badania hormonów i mąż nasienia.

tak wszystko...począwszy od badania hormonow, wszystko oki, potem laparoskop, potem zabieg, tabletki, zastrzyki, badanie nasienia, wszystko wszystko........i nadal nic.........

owulacje również i cały czas wyregulowana jest...nie wiem co jest grane...

Ja bym poleciała ci psychoterapię. A jak sadzisz kiedy powinien mój pęcherzyk pęknąć skoro 02.11.07 miał 17 mm a był to 10 dc.

owulacja czyli jajeczkowanie zwykle nastepuje 14 dni przed dniem spodziewanej miesiaczki i wtedy peka pecherzyk wiec licz sobie te dni od tyłu nie od przodu....