Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_Uli

jakie produkty dla dzieci kupujecie przez internet?

Polecane posty

Gość mama_Uli

hej mamuśki! mam pytanko: jakie produkty dla dzieci kupujecie przez internet? ja ostatnio kupiłam kubek niekapek gerbera. i kocyk. a jedzonko kupujecie?

ja kupuje ciuszki i zabawki. Jedzenia nie i kosmetyków też nie.

głównie zabawki, czasen ubranka, a ostatnio kubki niekapki ale z rurką - głównie te rzeczy których w mojej metropolii nie dostane w sklepie :( choć chyba od allegro już się uzależniłam..

Zabawki, ubrania, pościel, akcesoria typu butelki czy kubki-niekapki.

Zapomniałam o spacerówce Graco:) Wyszło 100 zł taniej niż w sklepie.

Gość //////////
ja kupiłam całkiem fajny smoczek dopochwowy. Nigdzie tego nie widziałam w sklepach normalnych - pewnie obłuda PiSowska ;)

Ja kupuję ubranka, zabawki, butelki, smoczki ... A jak byłam w ciąży to kupiłam łóżeczko, wanienkę i fotelik samochodowy :)

Gość biedronkawielokropka
a ja znalazlam ostatnio stronke, gdzie mieli w miare niskie ceny i kupilam zapas soczkow bobofruta dla starszaka mojego i wkładki laktacyjne dla siebie :)

Do tej pory tylko laktator. W internecie, w szczególności na allegro, nie zawsze jest taniej. Byłam pewna, że całą wyprawkę skompletuję tą drogą, do czasu gdy odkryłam pobliską hurtownię, prowadzącą także sprzedaż detaliczną. Ale pomijając już farta, że mam niedaleko domu hurtownię, to nawet w zwykłych sklepach bywa taniej, szczególnie gdy się doliczy te wszystkie przesyłki i koszty przelewów. Trzeba mieć oczy dookoła głowy :)

Gość kap
podaj strokubka nie kapka

Gość Karoka
Ja musze leżeć, a nawet jak napisze męzowi co ma kupić, to nie zawsze uda mu się nabyć to co chcę, więc ostatnio kupiłam w aptece internetowej krem przeciwko rozstępom Gerbera i majtki jednorazowe do porodu

Gość Bora Bora
Do mama_Uli: i jak ten kubek niekapek Gerbera, sprawdza sie? Bo sama chciałam kupić mojemu synkowi

przepraszam zez innej beczki blondyna mam pytanie jaki kubek niekapek,jak sie myje japoszukuje ale taki ktory mozna bez problemu umyć,jak mozesz dajlinka

Gość grubcia24
tyna - taki niekapek mozesz bez problemu myć. widzę, że wiele mam używa kubka gerbera - ja tez taki dostalam od teściowej a wcześniej już miałam taką specjalna szczoteczkę (też gerbera) do mycia butelek. ona sie świetnie nadaje tez do niekapków.

Gość Mama_Zosi
U nas tez przez jakiś czas był kubek Gerbera (póki Zosia chciała w ogóle z takiego kubka pić, bo teraz woli zwykły). I mył się dobrze, ale też miałam specjalną szczotkę żeby dotrzeć do wszystkich zakamarków

Gość asiiiuuniiiaaaa
kupuje butelki treningowe AVENT, ciuszki, zabawki, pościel.. buciki czasami