Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni88

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość moni88

czy ktoras z Was odstwaila tabletki? po jakim czasie dostalyscie regularnej miesiaczki i czy odczuwałyscie skutki uboczne odstawienia?

Gość staarsza
po odstawieniu od razu miałam regularne okresy (pigułki przez ok. 3lata) Bardziej regularne niż przed pigulkami, co trwa do dzis juz 8 lat. Bez pigulek bardziej mam ochote na seks ( o ironio); przerzucilam sie na prezerwatywy ze wzgledu na zdrowie. Żadnych negatywnych wrażeń z powodu odstawienia.

Ja sobie czasem robie kilkumiesieczne przerwy (np teraz), nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych, okres pojawia mi sie w kilka dni po skonczeniu opakowania, a potem mam go tak mniej wiecej co miesiac.

Gość kinga22
ja zaywam juz 3,5 roku odstawiałam tylko na miesiac ale okres spóznił mi sie o tydzien niz normalnie przy pigułkach pozatym tez mysle juz o odstawieniu pa

Gość kajka85
ja odstawilam teraz po roku ale czekam na okres wlasnie sie zastanawiam co z nim...???????

Gość bluszczcz
ja bralam 2 lata bez przerw, odstawilam jakies pol roku temu, na poczatku regularne miesiaczki, potem co 50 dni a teraz juz nie mam 3 miesiace, bylam u gin i powiedzial ze to moga byc skutki brania tabletek- teraz musze brac znow hormony na regulacje- i czekam....robcie dziewczyny przerwy jak bierzecie tab. anty zeby organiozm nie zapomnial o wlasnej produkcji hormonow...

Gość 4 lata tabletek
okres 25 dni po odstawieniu i teraz jest regularny, jak przy tabletkach i przed nimi. Nie odczułam zmiany, oprócz tego, że musze pilnować kiedy owulacja i używać beznadziejnych gumek.

Gość allljjkaa
Ja wzielam ost.tabletke harmonet z opakowania 5 grudnia, i robie wlasanie przerwe. Bralam harmonet 5 lat, ale juz mialam jedna przerwe w ciagu tych 5 lat, teraz druga. Chce zrobic okolo 2-3 mc przerwy, tak dla siebie. Co odczuwam po odstawieniu to uczcucie goraca.., nie codziennie, ale czesto, mniej energii, nerwowosc troche, mialam lepszy humor w trakcie brania tabl. nawet jak nie kochalam sie z chlopakiem.