Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimkaaaa

herbatki na przeczyszczenie Dobre czy nie?

Polecane posty

Gość rimkaaaa

Czy pijąc przez dłuższy czas xenne dobrze robię? Mam problemy z zaparciami i jak piję tę herbatę wtedy mogę się wypróżnić ale słyszałam ze na dłuższą metę to to jest niewskazane. czy to prawda?

Hmm no nie wiem. Swego czasu codziennie piłam herbatki \'srające\' i nie było żadnego problemu, na dodatek leki doskonale się przyjmowały (tzn nie wychodziły z wodospadem;). Myslę, że jeśli jest to lek ziołowy nie musisz się obawiać. Po to jest stworzony, by go brać. Ponadto polecam czerwoną herbatę, pięknie działa na przemianę materii. Pozdrawiam.

Moja koleżanka piła taką herbatkę co drugi dzień i w końcu tak się przyzwyczaiła, że bez wypicia herbatki nie mogła się wypróżnić. Ja staram się nie przesadzać i piję wtedy, kiedy muszę. Skuteczne na pewno są, ale lepiej nie przyzwyczajać organizmu do stałej dawki senesu.:)

Gość niebieskooookaa22
z tego co wiem to takie herbatki pite często, rozleniwiają jelita, rpzez co nie znoszą tego problemu, tylko go pogłebiają :( moze spróbuj naturalne metody: np. śliwki, danone activia, niemielone siemię lniane, owoce ze skórką, coś czytałam o wodzie z cytryną na czczo- ale musisz to spr.